Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e34m5 - zvýšení svítivosti světel
-
- Klubové ID: 3160
Ahoj,
mám problém s tím, že na můj vkus svítí přední světlomety málo a večer / v noci se mi s tím nejezdí úplně nejlíp.
Znáte někdo nějakej citlivej způsob nebo možnost, jak svítivost zvýšit a přitom zachovat původní ráz auta ? Xenony se mi tam dávat nechce, tím bych to auto úplně pohřbil...
Díky za nápady
mám problém s tím, že na můj vkus svítí přední světlomety málo a večer / v noci se mi s tím nejezdí úplně nejlíp.
Znáte někdo nějakej citlivej způsob nebo možnost, jak svítivost zvýšit a přitom zachovat původní ráz auta ? Xenony se mi tam dávat nechce, tím bych to auto úplně pohřbil...
Díky za nápady
asi jo tady jsou nějake zkušenosti http://www.vwbusforum.net/viewtopic.php ... 7&start=30
-
novy svetla od depa za litr kus, dal pak xenony 4300k a zadnej pohreb se nekona. a jezdim jako clovek. zde pro ilustraci jak svitilo puvodni svetlo a novy s xenonem. je jasný, ze se tady fakt neni o cem bavit.
edit: myslim, ze v levym svetle je prave night breaker.
edit: myslim, ze v levym svetle je prave night breaker.

- Přílohy
-
- DSC01741.JPG (110.87 KiB) Zobrazeno 333 x
-
- Klubové ID: 2569
- Kontaktovat uživatele:
Pokud klasickou žárovku, tak se také přimlouvám za Nightbreakery, teď je mají s označením + , kdy mají mít prodlouženou životnost a je to opravdu znát. H1 Nightbreakery+ mě slouží zatím 7 měsíců/12000km. Předtím mě hořely cca po 3-5tkm. S xenony to samozřejme srovnávat nejde, ale oproti obyč svítí lépe. V dálkových mám CoolBlue a spokojenost.