Ahoj zdravím všechny.Mám dotaz a zaroveň prosbu.Asi tak pred 14 dny sem vydělal baterku ze svýho BMW E36 320i a daval sem novou.Když se však dal novou baterku tak se na me rozběsnil alarm.zkousel sem mačkat dákový ovladač na centrál ale ten nefunguje takže to nic neudělalo.Takže sem aspoň odstříhl sirenu abych nedělal rozruch a zkoušel jsem různé věci dál.Na nic jsem nepřišel takže kdykoliv otevřu auto nastartuju atd. tak se me spustí vystražňáky(prostě se pustí alarm ale bez sirený která je odstříhnutá)Neví prosím vás někdo jak se dá ten alarm vyrušit nebo neco podobnýho aby se už nespuštěl když něco udělám s autem.Klidně i kerá je pojistka k alarmu, že bych ji vytáhnul a byl by klid.Zatím díky moc
ne ne baterku v DO sem proměřoval a je dobra.ale baterka v sirene byla uplne rozpadla tak jestli to nemuze byt tim i kdyz nvm no to asi ne protoze baterka je jen jako založní zdroj
A ten alarm je originál BMW nebo aftermarket? Občas mi to dělal alarm u mého minulého auta. Když to blblo, tak jsem musel 10x otočit klíčkem do rosvícení kontrolek na přístrojce a tak se ten alarm deaktivoval. Nevím, ono alarmy si občas žijou svým vlastním životem......