Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Leštění a renovace kol Plzeň

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Perunwit

#1 Příspěvek od Perunwit »

Ahoj, chci si na příští sezonu připravit kola a myslim že je nejvyšší čas.

Pískovat a lakovat chci zde:

http://www.praskova-lakovna.cz/kontakt.html

a jelikož je mám na límcích z vnějšku na pár místech odřený od obrubníků, tak budu asi muset vařit, nebo to jde i jinak?

http://www.pneu-svatos.cz/rovnani-a-opravy-alu-disku/

takže začal bych asi tím vařením vad, potom otryskat a lak a na závěr leštění límců, prosimVás, není tady v Plzni nějakej ochotník, kterej se tim ve volným čase zabejvá, nebo kdo by mi pomohl/poradil atd?

budu rád za každej příspěvek.

jde o tyhle kola:
Přílohy
DSC01992ghgfghfgh.jpg
DSC01992ghgfghfgh.jpg (70.34 KiB) Zobrazeno 1155 x
chroust

#2 Příspěvek od chroust »

Nevim jestli te to pomuze, ja si nechaval lestit limce na emkovejch style 24 v PneuHajek, jedno vyslo neco pres tisicovku, nevim komu to presne posilaji ale varit to pro ne neni problem, pak na to dali cistej lak..
http://chr0ust.rajce.idnes.cz/17_bmw_st ... otorsport/
Perunwit

#3 Příspěvek od Perunwit »

jo to vypadá pěkně... na Hájka jsem taky narazil... akorát tedy ty jeho ceny mi přišly nějak vyšší, než bych byl ochotnej akceptovat... ještě to promyslím... teď půjsou do písku a lakovat středy a potom se uvidí... klidně bych to i zkusil leštit sám, otázkou je, jak pěknej výsledek se dá doma docílit. Ten bezbarvej lak na vyleštěný povrch, to jsem potřeboval vědět, nebyl jsem si jistej, jestli ano, nebo ne.
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od MattyX Moderátor »

vyleštění jednoho límce za tácek je celkem normální cena jako ... to bych nepovažoval za dardu :) pokud chceš šetřit , nakup smirky , pak dvě leštící pasty a 14ti denní porod může začít :twisted: :lol:
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Perunwit

#5 Příspěvek od Perunwit »

já neříkam, že to není normální cena, skutečně to souhlasí s tím, co jsem našel na netu :-) ale našel jsem taky levnější.
zkusim to sám, línej nejsem :-)
jestli máš nějaký tipy, rozhodně nepohrdnu :-)
kawazx6r01

#6 Příspěvek od kawazx6r01 »

Kamarad to dela uz par let a bere si za limce 2000 za komplet kola 4000....ja ale ze sokolova.
Odpovědět