Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Koupit 525i ?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dierest

#1 Příspěvek od Dierest »

Chtěl bych poprosit o radu. Mám možnost koupit 525i r.v.1991 s skoro plnou výbavou, jenže plno lidí mě od toho zrazuje "co člověk to názor" ale tady snad najdu někoho kdo má stímto modelem zkušenosti. Nechci tady rozvíjet 5-ti stránkovou debatu chtěl by jsem jen aby mi někdo řekl jaké má mouchy problémy atd...
Děkuji. :wink:
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

a s jakým motorem? 12 nebo 24ventil?
Jinak E34 bylo nadčasový auto.Neskutečné pohodlí a jízdní vlastnosti má to auto dodnes.
Dnes už je problém že hodně těch aut dost kvete.Další neřest sou nápravy a vůle v řízení.
loyd-krismas
Klubové ID: 3029

#3 Příspěvek od loyd-krismas »

Asi jsi měl taky napsal co od toho auta čekáš a v jakém je stavu. Podle mě je 525i rozumná varianta ať už M20 nebo M50. Ale záleží na využití a současném stavu.
pragdejf

#4 Příspěvek od pragdejf »

mno kdyz se nebudes rozpakovat do toho nasypat kilo, aby to bylo paradni auto, tak do toho di. (dobra, kilo je uz docela dost, ale jenom zasycej) posledni dobou pozoruju, ze se sice mnozej E34 co potkavam, ale vetsinou to teda zadny princezny nejsou. libovka ma pravdu, nejvetsi problem je koroze. jak se musi svarovat, tak je to opruz.
Odpovědět