Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Holzkirchen - automaticke prevodovky
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
Nemáme. Povídej, piš a přeháněj - je to tahle firma, jižně od Mnichova ?
SPECHT AUTOMOBILE Inh. Bernhard Specht - AUTOMATIKGETRIEBE-SERVICE - Kfz Meisterbetrieb 83607 Holzkirchen Gewerbering 10 Tel 08024 4745658 ... 659 Fax eMail.: autosb01@t-online.de BMW AUTOMOBILE, Gabelstapler-Fördertechnik, LKW-Nutzfahrzeuge, BMW-Gebrauchtteile
SPECHT AUTOMOBILE Inh. Bernhard Specht - AUTOMATIKGETRIEBE-SERVICE - Kfz Meisterbetrieb 83607 Holzkirchen Gewerbering 10 Tel 08024 4745658 ... 659 Fax eMail.: autosb01@t-online.de BMW AUTOMOBILE, Gabelstapler-Fördertechnik, LKW-Nutzfahrzeuge, BMW-Gebrauchtteile
JJ je to presne ono jsou i na ebay.de a maj pres 800 komentaru a vse ok kazdy byl spokojeny navic je rok zaruka. Kazdpadne je to asi nejlepsi reseni nez to tady u nas nechavat opravovat za nesmyslne penize. Pisou ze maji skoro vsechny ZF sklademstarML píše:Nemáme. Povídej, piš a přeháněj - je to tahle firma, jižně od Mnichova ?
No ja spis uvazoval tak ze tady prevodovku sundat nalozit ji do auta a zajet pro novou a u nas ji zas nechat nandat.starML píše:Jenže když si spočítám odtahovku (300+300km) x 20 Kč/km + 500 za naložení, jsem taky na 40 tisících. Venca z družstva to odtáhne i za 10Kč/km, ale na německou dálnici s Avií nemůže. Nemám problém zaplatit i české firmě, pokud má dobré reference. Dobře vědět, že tohle existuje, až problém nastane.
-
- Klubové ID: 1589
Mám od nich převodovku půldruhého roku v e66 760Li a funguje bez problémů. Výměnu jsem domluvil telefonem. Řekli mně, jaké údaje potřebují a druhý den mně zatelefonovali, že mají můj typ na skladě a že si pro ni mohu přijet. Potřebné údaje o převodovce je možné zjistit diagnostikou GT1 nebo OPS. Starou vadnou převodovku jsem nechal vyndat v servisu v Praze, půjčil jsem si dodávku a odvezl jsem převodovku na paletě do Holzkirchenu, kde mně za ní dali výměnou repasovanou převodovku za 1350 €. V servisu doma jsem ji nechal namontovat a nakódovat.