Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Hadička ostřikovače..

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jirka36

#1 Příspěvek od Jirka36 »

Zdarec chlapci- praskla mi jedna hadička ostřikovače čelního skla, chci se tu poptat zda je hadička v celku až k nádobce nebo dělená, místo kde mi to ruplo je cca 5 cm od ostřikovače a v tom místě je hadička tvrdá a křehká, na kraji kapoty měkká-gumová...
Vyměnit celou nebo nastavit? Díky za rady, v tomhle počasí docela zásadní problén díky takový prkotině..
Dan td
Klubové ID: 590

#2 Příspěvek od Dan td »

Pokud je to jen konec, u některých aut jde o kousek popotáhnout a o kousek zkrátit, jinak novou. Nastavování nemá smysl, většinou je to akorát zdroj problémů.
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Jirka36

#3 Příspěvek od Jirka36 »

Dan td píše:Pokud je to jen konec, u některých aut jde o kousek popotáhnout a o kousek zkrátit, jinak novou. Nastavování nemá smysl, většinou je to akorát zdroj problémů.
Díky za reakci, je to ulomený cca 5 cm od tý " fajfky" co se nasazuje na ostřikovač...
Dan td
Klubové ID: 590

#4 Příspěvek od Dan td »

Sice furt nevíme, na jakém autě :P , ale na konci ty hadičky obvykle ztvrdnou - jak jsem psal, zkusit popotáhnout a zkrátit.
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od xSAFA »

Takové hadičky se dají bez problému koupit a zároveň seženeš aji plastovou spojku, takže pokud nedosáhne tak bych to klidně nadstavil.
Jirka36

#6 Příspěvek od Jirka36 »

Dan td píše:Sice furt nevíme, na jakém autě :P , ale na konci ty hadičky obvykle ztvrdnou - jak jsem psal, zkusit popotáhnout a zkrátit.
Joj, omluva-BMW 530D , 2000...
Natáhnout se nedá, paradox je že jsem zatím navštívil jen Autokelly ale tento sortiment nevedou ani v metráži ani dle typu auta...
Tak to snad seženu jinde :D
Birkoff
Klubové ID: 989

#7 Příspěvek od Birkoff »

Moje zkušenost je, že v prostoru motoru ty hadičky/trubičky ztvrdnou a pak se ulamují. Vyměn to celé za něco jiného. Nepotřebuješ nic speciálního. Já vzal kus trubičky na vzduch s vnitřním průměrem na ty zubatý konce a je to v pohodě. Nastavování opravdu nemá cenu, je to zdroj problémů.
Jirka36

#8 Příspěvek od Jirka36 »

Birkoff píše:Moje zkušenost je, že v prostoru motoru ty hadičky/trubičky ztvrdnou a pak se ulamují. Vyměn to celé za něco jiného. Nepotřebuješ nic speciálního. Já vzal kus trubičky na vzduch s vnitřním průměrem na ty zubatý konce a je to v pohodě. Nastavování opravdu nemá cenu, je to zdroj problémů.
Už jsem to vyřešil-v malým obchůdku na autodoplňky jsem koupil v metráži průhledný plastový trubičky a za pár kaček je po problému.
Odpovědět