lidi umi s timhle heblem prosim vas nekdo?pripadam si s tim jako pocitacovy antitalent i presto ze denne u pc sediiim.tuhle diagnostiku jsem si koupil hlavne kvuli mazani servisnich intervalu a just mi to prijde ze to tu vubec neni,nebo ze to tuhle funkci vubec nepodporuje.predesly majitel psal ze to umi vsecko a ze je to na vozy bmw od nejakeho roku 88-2004 myslim,zatim mi prijde ze s mym vozem se to nejak nechce bavit,co mi nabehne,tak maximalne tri nejake systemy ktere mi funguji IKE myslim,SRS a ABS tot vse.Nemate nekdo na to doma nejakej navod v cestine?Kazdou radu uvitam.Diky
Jedinou věc to umí, co origo diag. né: přepsat WIN v použité přístrojovce.
Km stím neupravuj.Pokud přístrojovka hlásí závadu :internal error,tak někdo "upravoval" Km přez tenhle program.
Co máš za auto? Jáký servisní interval chceš nastavit?
mam E-36 318i M43.jaky servisni interval?klasiku olej,celkovou udrzbu. spiiis me zajima to cteni a rozlusteni chybovych kodu.jak tam zjistim co je to za zavada?
-Inerval ,ručně. Najdeš zde na foru,nebo Google ti rád pomůže.
-řízení motoru máš M1.7.1. kódy zde, http://www.e38.org/e32/bmw%20code%20defaut.pdf Na motor si stáhni INPA a kup si K-line kabel (jako na VW kompatibilní do VAG-COM veze 407)
diky.no a ta INPA je dobra?co tu tak ctu na forech tak spousta lidi ma o ni negativni mineni a zase druha polovina je spokojena tak nevim,jakou s ni mas ty zkusenosti?co to vsecko umi?
Na starých autech s ní nic nenastavíš,i E39 je pro ní old car. Je to origo diag. To znamená ,že nekecá! Například Carsoft ti při vadné snímací dečce v sedadlu spolujezdce na E39 napíše k tomu ještě ,že máš závadu na pravém bočním snímači nárazu.
scanner urcite nieje od 88...je na E38 E39 E46 E53 E83 E85 teda ta starsia verzia...novsia je na novsie ..
ja som ho osobne skusal na e36 a nevedelo to vobec nic
jj to mam...co to vsetko vie to je otazne lebo estesom vsetko nevyskusal ale da sa s ym robit cez DIS - to je program ktory pouzivali v bmw takze dokaze to celkom dost...ale take ze stacat km to niee, skor diagnostika a max nadstavenie jednotiek a tak )