Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW Scanner 2.0.1. instalace
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
Nemáme - povídej. A díky za upozornění, že něco takového existuje. Asi máš problém s instalací toho ovladače interfejsu. Pokud si pamatuji, verze 140 fungovala jen pro USB a vysloveně to chtělo interfejs s FTDI čipem. Tohle už je zase na COM1, ale v instalačce jsou ovladače na FTDI. Jaký interface míníš používat. Já si nedávno koupil tu rozšiřovací destičku od http://miglenium.de/workshop_obd-ads.html a 136 mi s tím funguje, ale vlastní Scanner nijak nenadchne.
Právě že jsem se dočetl že V2.0.1 by měla být i pro e6x ,já jí potřebuji konkrétně na e60 a e61.Instalace je v pohodě,ale nemůžu se spojit s kabelem,pořád mě to hlásí že chce COM3,potom delay ms hodnotu 50 a delay 2(x0,1ms) hodnotu 5.Inpu rozjedu normálně na COM1 se spožděním 1ms.Je možný že mě to třeba nebude fungovat,mám jen klasickej OBD2 kabel a redukci na 20PIN.
Na kolik vyjde ta rozšiřovací destička?
Na kolik vyjde ta rozšiřovací destička?
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
jj bez hw klice ti je k nicemu...
ja ho mam, a je to totalne k hovnu. cekal jsem podobny funkce jako v 1.4.0 to je naprosto supr ... ale tohle je dobre tak jak pise miguel na upravu pameti a nacitani "historie" auta... ale diagnostikcky to vypisuje pouze OBD kody... kodovani to nema zadne... upravit pres to nejde skoro nic.. jen data v pametich ...
ja ho mam, a je to totalne k hovnu. cekal jsem podobny funkce jako v 1.4.0 to je naprosto supr ... ale tohle je dobre tak jak pise miguel na upravu pameti a nacitani "historie" auta... ale diagnostikcky to vypisuje pouze OBD kody... kodovani to nema zadne... upravit pres to nejde skoro nic.. jen data v pametich ...