Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

odvetravani

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mirda328

#1 Příspěvek od Mirda328 »

zdar chalani,

lital nekomu z vas olej okolo merky na vane vlivem ucpaneho odvetravani treba u M52 nebo 330d bo jineho sestivalce at turbo ci N/A motoru
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xSAFA »

Měl jsem ten separátor poměrně slušně zanesený, ale žádný problém s unikajícím olejem se nekonal... Nemáš jen špatně usazenou trubku měrky na vaně, příp. prasklý O-kroužek?
Mirda328

#3 Příspěvek od Mirda328 »

xSAFA píše:Měl jsem ten separátor poměrně slušně zanesený, ale žádný problém s unikajícím olejem se nekonal... Nemáš jen špatně usazenou trubku měrky na vaně, příp. prasklý O-kroužek?
Ta vana byla dole kompletne cista okrouzek novej narazenej co to jde...... merka utazena na 10 megatun....
ja mam hlavne turbo na m52b28, nic jak to znate tam neni, me jen zajima spis jak to odsava u ruznejch motoru, co se tyce zapojeni mezi vahu a sani nebo jak to maji jini........

vznika mi tam pretlak, jde mi spis oto zda to maj turba za vahou, nechci tahat sracky pres vahu kdyz nevim zda to pomuze.....ale v ramci vyrovnani tlaku by melo byt odsavani pred turbem
Odpovědět