Chtěl by jsem se zeptat, zda někdo nevíte o někom, kdo je schopen vyrobit rám dle přílohy J. Zatím mám jen jednu cenu a chtěl by jsem zjistit, jak se pohybují ceny i jinde.
Chtěl by jsem se zeptat, zda někdo nevíte o někom, kdo je schopen vyrobit rám dle přílohy J. Zatím mám jen jednu cenu a chtěl by jsem zjistit, jak se pohybují ceny i jinde.
Děkuji.
nenasel jsem tu prilohu J ale tihle delaj ramy a jine ohybane veci.
Danny: mas vse komplet i s "ikskama" ve dverich?Me by prave zajimala klec co se tyce normal civilniho jezdeni,zda-li se to necha pak nako v aute oblozit ty trubky atd., aby to nepoburovalo
Paavo píše:Danny: mas vse komplet i s "ikskama" ve dverich?Me by prave zajimala klec co se tyce normal civilniho jezdeni,zda-li se to necha pak nako v aute oblozit ty trubky atd., aby to nepoburovalo
Já jsem dostal nabídku polorám cca 10tis komplet i s křížema 15-16tis. Tak to nebylo ani mimo. Díky za info.
Paavo píše:Danny: mas vse komplet i s "ikskama" ve dverich?Me by prave zajimala klec co se tyce normal civilniho jezdeni,zda-li se to necha pak nako v aute oblozit ty trubky atd., aby to nepoburovalo
mám samo i křížové výztuhy ve dveřích i tzv WRC vzpěry od rohu čelního okna na podlahu, za sedačkou kříž a dopředu i dozadu na tlumiče