Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Zaměnitelnost sedaček z X5 do E46 sedan.

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
DawletE30
Klubové ID: 2395

#1 Příspěvek od DawletE30 »

Mam dotaz zda se daji zaměnit předni sedačky mezi BMW X5 a BMW E46 sedan? Prohližel jsem zahranični inzerci a tam jsme narazil na to že prodejce prodaval sedačky z X5 a tvrdil že pasuji do E46. Jelikož ja zhanim předni sedačky do E46 tak mě to zajima. Poradi někdo kdo stim ma opravdu nějake osobni zkušenost?
Dale mě zajima jestli se da dat do auta sedačky s elekt. ovladanim, když tam před tim byli manualni? Četl jsme že pro to aby sedačky fungovali stači k sedačce připojit draty ze štavou.
Předem děkuji za jakou koliv informaci.
pindak1

#2 Příspěvek od pindak1 »

To pochybuju že někdo nacpe sedačky z X5 do e46 a ten druhý dotaz jestli jde dodělat el. na napojení sedadel tak jde.Stačí natáhnout šťávu třeba z autozapalovače a normál fachají.
DawletE30
Klubové ID: 2395

#3 Příspěvek od DawletE30 »

pindak1 píše:To pochybuju že někdo nacpe sedačky z X5 do e46 a ten druhý dotaz jestli jde dodělat el. na napojení sedadel tak jde.Stačí natáhnout šťávu třeba z autozapalovače a normál fachají.
Tak mě to taky zda divne a mam dojem že sedačky z X5 jsou vyši, ale prostě prodejce na tom trva že pasuji :roll:
Odpovědět