Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Sachs vs. LUK
-
- Klubové ID: 2449
- Kontaktovat uživatele:
Něco málo jsem o tom početl a z toho co jsem zjistil že je to celkem jedno Sachs se dává spíš na větší namáhání pálení gum tahání aut na podvalu atd... Lukas je taky takovej univerzál ale na velký namáhání se prostě spíše kupuje Sachs. Pokud máš lepší cenu na Sachs tak ji vezmi.
Pokud vím Sachs se dával origo a když si vezmu že podle servisky to vydrželo 220 000 sem tam i s podvalem v mém případě. Rozdíl mezi Lukem a Sachsem mám 500 kč tak neváhám .
Pokud vím Sachs se dával origo a když si vezmu že podle servisky to vydrželo 220 000 sem tam i s podvalem v mém případě. Rozdíl mezi Lukem a Sachsem mám 500 kč tak neváhám .
A dvouhmoták tam necháš starej nebo máš taky pěknou cenu a nandáš novej??pesa84 píše:Tak to vypadá na SACHS.. jen by mě ještě zajímalo, u Lukase se udáva průměr 230 a u Sachsu 228 mm má to nějaký vliv? jinak pro zajímavost písnu ceny.. >3 dílnou spojkovou sadu SACHS 3000133002 - 2744kč
> LUK 623026806 - 3439kč
zajímavé, že?
za 4 dilnou sadu tedy i s dvouhmotákem chtějí 13640,- zn. LUK...
Dám jen tu 3dílnou.. teda chi, uvidím jak bude vypadat..
to je pěkný, sada LUK s lamelou Sachs... tak, já určo koupím sachs a bude tam lamela luk, ne?
)
já koukal, že obě by měli jít na tdso, ale myslíš, tu co je v auti ted, vid´? no to ještě nevím,dostanu se k tomu až v pátek.. už se nemůžu dočkat...hrozná práce..
pořád ale nevím..
to je pěkný, sada LUK s lamelou Sachs... tak, já určo koupím sachs a bude tam lamela luk, ne?

já koukal, že obě by měli jít na tdso, ale myslíš, tu co je v auti ted, vid´? no to ještě nevím,dostanu se k tomu až v pátek.. už se nemůžu dočkat...hrozná práce..
pořád ale nevím..
Tak mi pak poreferuješpesa84 píše:za 4 dilnou sadu tedy i s dvouhmotákem chtějí 13640,- zn. LUK...
to je pěkný, sada LUK s lamelou Sachs... tak, já určo koupím sachs a bude tam lamela luk, ne?)
pořád ale nevím..