Krátky postřeh,když najdete díl,po kliknutí na jeho katalogové číslo se vám vypíše pro které typy je stejný,nevím jestli to tu už někde je,tak prosím nekamenovat,toto může pomoct někomu kdo se chystá hledat na vrakáči
Jo ale né na všem nějaké číslo je a i kdyby bylo tak né každej ho v inzerátu uvádí, povětšinou je tam prostě typ auta + motorizace a pokud tohle znáš tak si můžeš najít dle ETK zda bude sedět na tvé auto, což tedy běžně používám od dob co jsem ETK objevil. Spousta lidí ETK nezná nebo jej neumí používat a pak se tu objevují zcela zbytečné dotazy jejichž pisatelé pak netrpělivě a někdy marně čekají na odpověď přitom přes ETK by si to zjistili okamžitě. Ale to se hold nedá nic dělat...
Je to tak ale nevím jak je to u Bmw ale u Škodovky pokud díl nemá číslo nedá se koupit a je to součást čehosi jiného co má číslo!!!Myslím ale že u Bmw to je to samo.Taky to tak dělám,když něco kupuju zajímá mě číslo dílu a pokud je neorigo tak si dle origo čísla najdu náhradu-ovšem někdy to moc neklapne,v náhradách mají docela bordel.. Jinak super věc..
On-line ceník je na http://www.bmwkrotil.cz , ceny má mírně vyšší než u BMW dealera, ale na orientaci dobrý. Jinak ceny v ETK vždycky beru x20 ať mám rezervu a zatím jsem nebyl konečnou nepříjemně překvapený
Ceny z ETK +/- sedí, ale je potřeba zadat trochu vyšší kurz než aktuálně je. U eura třeba raději 27-28 kč + samo DPH. Nikdy mě konečné ceny v BMW nijak nezaskočily. Jen je potřeba si dát pozor, že v ETK je vždy u všeho cena za jeden kus.
Ale u dražších dílů je nejlepší zjistit si cenu přímo na pobočce, kde budeš objednávat... Tak máš jistotu, že pak na tebe nevybafnou nějakej nesmysl a budeš se s nima hádat.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Jak u pultu? Já vždy pošlu panu Čumpelíkovi objednávku mailem a když mi zavolá že díly dorazily tak si je "u pultu" akorát vyzvednu. Sleva funguje...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé