Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

svítí pořád směrovka

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
sah5

#1 Příspěvek od sah5 »

zdravím.Mám takový malý,ale důležitý problém.Zůstává mi svítit jen levá směrovka.Někdy jo a někdy ne,ale ted už čím dál častěji,ale hlavně dost dlouho.Myslel jsem,že to bude páčkou u volantu,ale asi ne,protože to dělá někdy i když zapnu jen výstražné.Takže bych se chtěl podívat na relé nebo přerušovač,ale nevím kde to hledat.Takže budu rád,když mi tu někdo poradí.Mám E36 r.v.91 s centrálem bez alarmu.Díky moc.
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 659

#2 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Zapni si parkovačky a podívej se, jestli Ti svítí obě parkovací žárovky vpředu. V případě že je parkovačka spálená nebo nekontaktuje, její funkci nahrazuje blinkr. Takže zkontroluj levou parkovačku, jakmile ji rozsvítíš, blikr zhasne. Podobné zálohování je i v zadních světlech, kdy koncové světlo nahradí brzdové a brzdové světlo nahradí mlhovka. Ale kombinací je víc, typ od typu.

A to druhé vlákno v sekci 3 er si smaž, křížkem vpravo nahoře, píšeme jen do jednoho vlákna :idea:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Pokud je mi známo, tuhle funkci E36 nemá.
chaotic

#4 Příspěvek od chaotic »

Potvrzuji, mám poškozený konektor k světlometům a nesvítí mi pravá parkovačka a s blinkrem to nic nedělá.
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 659

#5 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Tak teda nevím :oops:
petelin

#6 Příspěvek od petelin »

něco podobného se mi stalo taky..
vyměnil jsem žárovky a bylo po problemu :wink:
Odpovědět