vic nejde, museli mi to vypodlozit, nechal sem ji seridit kdyz mi menily ty brzdy, takze asi pakny uz sjetý. jeste ze muzu jet jinam , teda po tech triceti dnech.... ale to razitko "nezpusobile" v techničáku me pekne pije krev teda! mam to nove nastrikany, vymeno vše co si řeklo, a ta ručka se mi zdála dobra, teda urcite lepsi, po tom co mi ji utahli, jenze válce tam holt nemaj no, vidam hafo vraků co vypadj jak kdyz vyjeli z vrakoviste a stk maj ok navic sem zjistil ze zanovni zadni pneu se uz zas sjizdej na vnitrku, po geošce najeto tak pet tisic, fakt super
v kabine, tak o tom šroubu nic nevim teda, chces rict ze se da seridit s nasazenym kolem přes šroub? ja to nechal dělat, jako všechno, nemam kde, ani čim to delat, a heveru fak neverim, tomu origo uz vubec ne, ten uz me jednou zklamal
tak to je na me moc slozity a pochybuju ze ty co mi to v servisu serizovali o tomhle vubec vedej ale asi ty pakny budou spis sjety. vi nekdo jestli kdyz sem na jedny stanici neprosel, tak muzu jet na jinou? behem toho mesice na ktery mi dali tu docasnou stk, nebo tam muzu jet az po tom mesici???
Prima obrázky, ne každý mechanik umí seřídit parkovací brzdu po částečném opotřebení čelistí. Chce to trochu cvik, lépe se to dělá s odmontovaným kolem.
tyhle to evidentne neumeli, v okoli sem vyzkousel uz ctyri servisy a vsude mi neco zkurvili, neudelali nebo udelali napul nebo blbě! uz me to fakt sere
ja vim ze to sem vubec nepatri,ale kdybyste vedeli jak ja sem nasranej, uz jen kvuli tem gumam, mam tam druhou sadu a pokazdy mi delali geometrii, jednou ji neudelali vubec a rekli mi ze ano, zjistil sem to kdyz sem ty spatne sjety gumy nechal prezout, tak mi rek ze cepy rizeni jsou uplne zarezly, a ze je kazdopadne nemohli povolit, ze s tim nikdo nehybal, tak mi udelal geošku znova, predek zadek, zadek pry byl dobry, hovno dobry, ted to mam vzadu sjety zas, predek snad ok, koupil sem novy komplet brzdy od bremba, a rikam jim, v jinem servisu teda, ze pravy zadni kotouc brzdil vic nez levy, at se na to podivaj, jeslti pistky nebo neco takovyho, dali je tam a ze pry dobry, a na ty stk to ukazlo ze pravy brzdi stale vic! takze s tim zas nic neudelali! ručku pry utahli, na ty pakny se podle me ani nepodivali! a druhy den kvuli ni propadnu na stk..... tak ja uz nevim, fakt nevim, dneska je automechanik kazdej druhej nebo co... ja tomu tak nerozumim, proto to v dobry víre sverim odbornikum, ale kdo je teda vlastne dneska odbornik? jo takhle felicii nebo fabii to by jim asi slo, tech tam prijede dene na seris pet! fakt sorry za tohle OT
Ty jsi teda pěkně rozjetej...
jak už to tady bylo psáno X-krát: co si neuděláš, to nemáš. Nejspíš bych se domluvil na tyhle prácičky s nějakým klubákem z tvého okolí at ti to udělá.
Když jsem potřeboval udělat vzádu geometrii tak mi v BARUM servisu, ( na bilboardu měli název jako kráva GEOMETRIE NA VŠECHNY VOZY) řekli, že se to nedá seřídit, že je to jenom tak jak to vyjelo z továrny a jiné kecy. Zajel jsem na stanici STK, vedle je servis spojený s tou STK, tam mi to maník změřil a po zavíračce STK mi nastavil geometrii jak bylo třeba a dodnes mám svatý pokoj. Asi jedině, když jsi při tom máš jistotu, že to je udělané.
To je jeden z důvodů přoč jsem se učil automechanikem Jednou jedinkrát jsem si auto dal do servisu udělat nové brzd. hadice a trubky jelikož doma nemám pořádný zvedák a přípravek na rozlisování trubiček. Stálo to šílenou palbu a to se ještě na ty co vedou z brzd. válce vyklašlaly a pod autem mám asi chlazení páč ty trubičky jsou snad o 30centimetrů delší a zkroucený jak paragraf Takže jak už tu padlo co si neuděláš sám .........