no tak to ceho sem se bal prošlo, ale narazil sem na nejvetsiho vola na ty stk, coz mi potvrdil i jeden jeho kolega, mrdal me tam snad trictvrte hodiny! chlapek pred duchodem, chytrej jak radio a ani neumel najit vin a dálkacem vypnout válce kdyz sem z nich chtel sjet, takze sem se na nich tak minutu povozil.... podvozku si nevsim, pres ty brejle snad ani nemoh, hned jako prvni mi vitezoslavne oznamil ze 205/50/15 nemam v techničáku, jako bych tam mel nejaky 18mnáctky nebo co, takze vázna zavada! dál si pak smlsnul na tuning svetlech, do kterych sem nesehnal nahradni červeny zarovky a ty co sem sehnal vypadaj cervene ale svitej spis ruzove

asi pet minut mi to ukazoval, dále pak nesviti osvetleni značky, coz me prekvapilo protoze o tom sem fakt nevedel, na podvozku sme se par minut venovali jakemusi drzaku kabelu, ktery visel asi tak pul centaku od mista kde ma byt prisroubovany, opet vysvetlovani na pet minut, jediny na co sem se zmoh ze nemam favorita pod kteryho bych si lehnul a dene si ho prohlizel, nasledovala otazka na zamestani,coz sem nepochopil, asi chtel dat najevo ze on, automechanik je neco vic nebo nevim, brzdy, ktery mam mimochodem druhy den novy byly ok, ale zadni brzdi rozdilem dvaceti procent, coz je pry jeste v toleranci, a pak kamen urazu, rucni brzda, kterou sem utah co to šlo! vytah tabulky ktery sem nikde na stk nevidel, nasel si hmotnost a vyslo mu ze brzdi malo, ja ji pouziju tak dvakrat do roka, to samo jako argument neobstalo, takze pane to je nebezpečná závada, zmoh sem se akorat tak na "jak pro koho"... pak svetla, nastesti si nevsim ze motorky naklapeni chybí, na otazku jestli je mam na nule sem rekl samo ze ano

leve svitilo par milimetru vyše, takze mi podal sroubovak at si to sesteluju! v kanalu si jeste nedpustil vyklad o tom jak mi nekde u prevodovky prosakuje olej, ze je to 17let stary auto si asi nevšim..... takže na měsíc, ale necham to propadnout a pak jedu jinam, znamej ma nekde strejdu nebo co, tak snad tam s flaškou rumu, jinak nevim....

ted se jdu uklidnit na pivko, protoze takhle me dlouhou nikdo nenasral svym pristupem!!