Chtěl bych se zeptat jestli má cenu vyhodit 16 litrů za sadu tlumičů Koni FSD. Co jsem zatím četl reakce tak z 95% výborné až na jednoho Němce, který nedodržel snížení do max. 3 cm a tlumiče mu nefungovaly.
Má to být tuhé cca podobně jako žlutý Koni Sporty na nejměkčí nastavení (měl jsem je na dvou autech a výborné) ale na příčných nerovnostech a ostrých ranách do podvozku má odpružit měkce díky odlišné charakteristice tlumení pro různé frekvence nerovností. Navíc je to mechanický systém takže by se to snad nemělo ani sr.t. Používá je prý i Gallardo a SLR. S originál M-Paket II pružinami by to asi mohlo fungovat i docela dobře. Slibuju si od toho trochu odfiltrování těch našich tankodromů protože co teď člověk na silnici potká za díry, to je skoro nemožný.
Bylo by to na E46 330d Touring Facelift M-Paket II rok 2002. Od minulého majitele jsme s autem dostali nové Monroe, bohužel po dvou letech a 30.000 km jsem si včera po hučení předních gum na brzdách pohladil vzorek na předku a je tam pila, na zadku sice ne ale každopádně bych to vyměnil všechno.
Pokud by někdo mohl nabídnout i nějakou pěknou cenu, nebudu se bránit, zatím vede MJauto.cz za nějakých 16.300,- Kč.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Koni FSD
-
- Klubové ID: 2012
Urcite poreferuj, docela by me to zajimalo! Ja mam prave ty zlutaky (nastaveny na min) a subjektivne mi prave prijde ze slinejsi razy by to mohlo tlumit trochu mirneji. Jenze nemam uplne porovnani protoze s vymenou tlumicu jsem povymenoval celej podvozek - "eMkovy" silentbloky atd. Tezko rict co jsou tlumice a co uz jine radoby "upgrady".