Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BC

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
petabmw
Klubové ID: 1830

#1 Příspěvek od petabmw »

lze vymenit stredni bc za velky???
Killca
Klubové ID: 1648

#2 Příspěvek od Killca »

jak jsem jiz psal, nemohl by ses prosim zeptat v jednom ze svych sta topicu co jsi jiz zalozil? nejlepe v tom, ve kterem to bc probirate? krom toho ti tam jiz odpovedeli
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
viktorotec

#3 Příspěvek od viktorotec »

Killca píše:jak jsem jiz psal, nemohl by ses prosim zeptat v jednom ze svych sta topicu co jsi jiz zalozil? nejlepe v tom, ve kterem to bc probirate? krom toho ti tam jiz odpovedeli
Nevíte náhododou kdo by mi nastavil velké bc aby fungovalo jak má,už jsem to s nim koupil a píše checkcontrolinactive a taky betribe....,ukazuje vysokou spotřebu tak tam asi podle toho co sem přečet nemam check a bc je z 6.válce,což mi je jedno,ale tu spotřebu a dojezd bych chtěl mít ok,jo a taky bych tam chtěl mít hlavně aktuální spotřebu,mam tam 2 průměrný a to je dost k ničemu,jo a hlavně kolik by ta přeinstalace stála a jestli to umí někdo v Plzeňskym kraji?
Fatal Design
Klubové ID: 1036
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Fatal Design »

viktorotec píše:
Killca píše:jak jsem jiz psal, nemohl by ses prosim zeptat v jednom ze svych sta topicu co jsi jiz zalozil? nejlepe v tom, ve kterem to bc probirate? krom toho ti tam jiz odpovedeli
Nevíte náhododou kdo by mi nastavil velké bc aby fungovalo jak má,už jsem to s nim koupil a píše checkcontrolinactive a taky betribe....,ukazuje vysokou spotřebu tak tam asi podle toho co sem přečet nemam check a bc je z 6.válce,což mi je jedno,ale tu spotřebu a dojezd bych chtěl mít ok,jo a taky bych tam chtěl mít hlavně aktuální spotřebu,mam tam 2 průměrný a to je dost k ničemu,jo a hlavně kolik by ta přeinstalace stála a jestli to umí někdo v Plzeňskym kraji?
Jde to : http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=68194
viktorotec

#5 Příspěvek od viktorotec »

Fatal Design píše:
viktorotec píše:
Jde to : http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=68194
no tohle jsem právě že přečet,jen sehnat někoho kdo to umí přeinstalovat
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fatal Design »

No myslím, že to bude probém ... ne žebych to osobně dělal, ale myslím, že je to docela drbačka s taháním drátů a do toho se nikomu moc chtít nebude a jestli tak si to nechá slušně zaplatit ...
viktorotec

#7 Příspěvek od viktorotec »

Fatal Design píše:No myslím, že to bude probém ... ne žebych to osobně dělal, ale myslím, že je to docela drbačka s taháním drátů a do toho se nikomu moc chtít nebude a jestli tak si to nechá slušně zaplatit ...
aha no já myslel že se jenom někam zapíchne diagnostická zásuvka a jen se to přehraje,ale podle toho co sem pochopil,tak to zrovna každá diagnostika zrovna neumí
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Fatal Design »

viktorotec píše:
Fatal Design píše:No myslím, že to bude probém ... ne žebych to osobně dělal, ale myslím, že je to docela drbačka s taháním drátů a do toho se nikomu moc chtít nebude a jestli tak si to nechá slušně zaplatit ...
aha no já myslel že se jenom někam zapíchne diagnostická zásuvka a jen se to přehraje,ale podle toho co sem pochopil,tak to zrovna každá diagnostika zrovna neumí
Aha jo takhle ... asi to máš z jiného modelu. Tohle by měli umět v BMW, ale cenu netuším ...

Jinak okamžitou spotřebu to ukazuje na skrytém testu 2 resp. 3 ... ale raději to ani nesleduju :)
viktorotec

#9 Příspěvek od viktorotec »

Fatal Design píše:
viktorotec píše:
Aha jo takhle ... asi to máš z jiného modelu. Tohle by měli umět v BMW, ale cenu netuším ...

Jinak okamžitou spotřebu to ukazuje na skrytém testu 2 resp. 3 ... ale raději to ani nesleduju :)
To sem si oddych,no aspoň že to jde skoro jednoduše, pochopil jsem,že zrovna tu aktuální si nějakýma tlačítkama,můžu nastavit sám,jen když to zkoušim tak dycky zapomenu jaký to maj bejt,jinak na nějakej test jsem tam narazil,ale moc jsem to nepobral,pak sem zmáčk reset a moch sem štelovat hodiny,musim si někdy tu stránku vytisknout a mačkat přesně podle pokynů,ale i tak by to chtělo seštelovat,aby mi to neukazovalo nesmysly a zrovna v bmw moc levný asi nebudou
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Fatal Design »

Jakou diagnostikou to jde to nevím, ale třeba ti odpoví někdo, kdo to ví .... :)

Info k BC a funkcím zde : http://www.e36.over.cz/navod.html
viktorotec

#11 Příspěvek od viktorotec »

No tak jsem všechno vytisk,několikrát pročet,vyzkoušel ale to hlavní funkce 20 ta kalibrace měření spotřeby,ten výpočet mi neni nějak jasnej,dal jsem tam jen tak na zkoušku 750 a něco se změnilo,nevý náhodou někdo tu správnou hodnotu na 318is kupé 95,nebo pomůže už jen diagnostika?
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od matiz »

Hlavne ten board musi byt nakodovany na konkretni auto, jinak bude ukazovat nesmysly. Ja mel kalibracni hodnotu 1000 a pocitalo to naprosto dokonale...
Odpovědět