Potřeboval bych někoho kdo se vyzná v BMW rádiích z E39, mám to obyčejný s jedním displejem na kazety ale přestalo mi hrát, vlny nebo příjem normálně má, ukazuje se na displeji název stanice atd ale nehraje nic do repráků.
Jestli někdo ví v čem může bejt chyba ať se ozve 723 675 165
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Oprava Radia Business E39
-
měl jsem podobný problém a pán,tady od nás,který se živil opravami autorádií,po proskoumání mého přístroje businnes prohlásil,že je to jednorázovej neopravovatelnej krám,u kterýho se ani nepočítá,že by se s tím někdo s..l
skus ho vyndat,jestli nevypadl kábel/dost nepravděpodobný/,pokud ne,někdo ti tady určo rád prodá rádio hrající,mně se to povedlo za 500 za komplet 

- cmelak
- Klubové ID: 2687
Počkej tak to mě zajímá, to ti to taky přestalo jen tak z ničeno nic hrát? Já když mi to přestalo hrát jsem odpojil zadní repráky abych odšrouboval tlumiče a rádio jsem přenastavil tak aby hráli jenom předni (FAD) po chvilce to přestalo hrát a už se mi to nepodařilo rozjet..
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
-
nejdřív blbnul fader a balance,po každym nastartování jsem musel znovu nastavit ,navíc to vždy po zapnutí hrálo víc nahlas,než před vypnutim klíčku.pak to jednoho dne nehrálo /bylo asi -20 C/,pouze ukazoval display a navíc to nechtělo brát kazetu, display házel error.počkal sem pár dní,stli to nebylo mrazem,pak sem eště rádio vyndal,zda-li není cosi s kabelem,nebylo...opustila mne trpělivost a odnesl jsem krumpl k opraváři,který mi zdělil výše zmíněné....a zbytek příbehu už znáš