Zdravim. Chtěl bych se zeptat na vaše tipy a zkušenosti s nějaký kvalitním a zároveň laciným povinným ručení kde se dá připojistit i čelní sklo, popřípadě vandalismus.
Mám teď přes mámu co dělá u ČPP skoro se všema možnýma bonusama v Praze na rok skoro 11 000!!!! A to mě přijde na 1.8 z 95 hrůzostrašný, no posuďte sami, takže bych uvítal změnu, protože mi právě nepřišla pěkná složenka na zaplacení.
Děkuji za rady, tipy...zatim jsem koukal na něco jako kkmakler.cz, pmbs.cz nebo čásenský/hlavatý...
Snejk píše:umim za.. 2 637 Kč - 1850³ včetně plus minus nejaky drobny za tu prahu... ale nad 3 to nebude..
)
To je docela rozumná cena, hele a neznáme se náhodou? Mám pocit, že můj kamarád Ufik co má garáž u hotelu Golf v Motole tě zná a já sem tě přes něj už viděl .....
Ale to musíš mít jenom čistě povinný ne? to mám možná taky.... jenže pak v praze docela důležitý věci jako čelní sklo, vandalismus, krádež to naskáče na horu strašně...
Snejk píše:umim za.. 2 637 Kč - 1850³ včetně plus minus nejaky drobny za tu prahu... ale nad 3 to nebude..
)
To je docela rozumná cena, hele a neznáme se náhodou? Mám pocit, že můj kamarád Ufik co má garáž u hotelu Golf v Motole tě zná a já sem tě přes něj už viděl .....
)
Prady píše:[quote="Snejk"]umim za.. 2 637 Kč - 1850³ včetně plus minus nejaky drobny za tu prahu... ale nad 3 to nebude..
)
A znáš Aleše taxikaře ?
Znám od vidění jestli má jako tágo oktávku [/quote]Jesss
Slavisimo píše:[quote="Prady"][quote="Snejk"]umim za.. 2 637 Kč - 1850³ včetně plus minus nejaky drobny za tu prahu... ale nad 3 to nebude..
)
A znáš Aleše taxikaře ?
Znám od vidění jestli má jako tágo oktávku [/quote]Jesss [/quote]
Svět je malej .... no minimálně od vidění tam znám všechny z těch garáží a lidi co tam jezděj ....já tam dřív jezdil s černou hondou civic.
meryle36 píše:ja mam 1.8 85kw plneni mam 35mil u allianz platim 3400rocne a mam pojisteny i predni sklo a je mi 20 a aauto mam tez 95
Jako asi záleží i z jakýho města...praha bejvá nastřelená no a přemejšlim jestli v tom mít i třeba proti krádeži, člověk nikdy neví a proto mě zajímá jestli některý ty flotily nedělaj levnější povinný i s těmahle doplňkama jako krádež, ale levněji
Slavisimo píše:[quote="Prady"][quote="Snejk"]umim za.. 2 637 Kč - 1850³ včetně plus minus nejaky drobny za tu prahu... ale nad 3 to nebude..
)
A znáš Aleše taxikaře ?
Znám od vidění jestli má jako tágo oktávku [/quote]Jesss [/quote]
urcite znam je oba taky
imho u tehle pojistek je to prakticky jedno, tam nikoho nezajima vek bydliste ani bonusy. cena je proste takova a hotovo... +- stokoruna...
meryle36 píše:ja mam 1.8 85kw plneni mam 35mil u allianz platim 3400rocne a mam pojisteny i predni sklo a je mi 20 a aauto mam tez 95
Jako asi záleží i z jakýho města...praha bejvá nastřelená no a přemejšlim jestli v tom mít i třeba proti krádeži, člověk nikdy neví a proto mě zajímá jestli některý ty flotily nedělaj levnější povinný i s těmahle doplňkama jako krádež, ale levněji
delaj. je k tomu i havarijko za 3500/rok... apod..
delaj. je k tomu i havarijko za 3500/rok... apod..
Havarijko nemusim, ale nebylo by špatný čelní sklo, vandalismus, přírodní jevy a popřípadě ta krádež....