Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
povinné ručení 2011 kdo umí na 530 D
-
- Klubové ID: 2703
-
- Klubové ID: 3124
- Kontaktovat uživatele:
zkus tenhle kontakt:
maklerkopecky@seznam.cz
mam u něho od škodovky po JEEP 4L a je to všechno skoro zapolovic co nabízí ostatní :c)
Net.
PS. klidně se na mě odkaž, Tomáš Voves :c)
maklerkopecky@seznam.cz
mam u něho od škodovky po JEEP 4L a je to všechno skoro zapolovic co nabízí ostatní :c)
Net.
PS. klidně se na mě odkaž, Tomáš Voves :c)
-
- Klubové ID: 1896
no tak 11 000,- je hrozná cena. Když nic neseženeš tak můžeš zkusit co mám já....pro tvůj objem to mají za necelých 7 000,-
http://www.kkmakler.cz/?IDp=1&ID=10&kod ... ad&Lang=cz
http://www.kkmakler.cz/?IDp=1&ID=10&kod ... ad&Lang=cz
-
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
Tady maj prý nízký ceny: http://www.pmbs.cz
V ceníku sice píšou, že je to "od" takže ta cena může být vyšší, ale známý to tam měl pojištěný a nebylo to o moc víc.
V ceníku sice píšou, že je to "od" takže ta cena může být vyšší, ale známý to tam měl pojištěný a nebylo to o moc víc.
podle rodneho cisla ti zjistim bonus, nekdy clovek bonus ma ani o tom nevi, scita se historicky, alespon dle mych moznosti pojisteni co jsem schopen zaridit...... Sjednavam Allianz za velmi rozumne ceny, Wustenrot.....urcite ne Ceskou ty delaj jen problemy.....BMW530DRoman píše:prahaMirda328 píše:od kud jsi? muzu ti udelat nabidku.... kdyz budes mit zajem
Pripadne SZ poslu kalkulaci a pripadne evidovany bonus
-
- Klubové ID: 1047
- Kontaktovat uživatele:
tak na to bacha. právě že to přestává být jen splnění povinnosti... některé pojišťovny pak požadují po lidech prachy...Vasik_01 píše:U me to je CPP. Jsou tam vyssi limity. A jaka to je pojistovna je mi v posdtate jedno, jde mi splneni povinnosti a hotovo.Mirda328 píše:panove co z tech pojistek pak vyleze za pojistovny???? to je docela dulezity
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
presne takFantucci píše:tak na to bacha. právě že to přestává být jen splnění povinnosti... některé pojišťovny pak požadují po lidech prachy...Vasik_01 píše:U me to je CPP. Jsou tam vyssi limity. A jaka to je pojistovna je mi v posdtate jedno, jde mi splneni povinnosti a hotovo.Mirda328 píše:panove co z tech pojistek pak vyleze za pojistovny???? to je docela dulezity

-
- Klubové ID: 1896
Aha, tak zatím jsem nic nezpůsobil tak to neznám. Pak se teda ptám je ČPP tak ta pojištovna co se cuká? Žádnou spoluúčast tam nemám, takže tam problém snad nebude...Mirda328 píše:presne takFantucci píše:tak na to bacha. právě že to přestává být jen splnění povinnosti... některé pojišťovny pak požadují po lidech prachy...Vasik_01 píše: U me to je CPP. Jsou tam vyssi limity. A jaka to je pojistovna je mi v posdtate jedno, jde mi splneni povinnosti a hotovo., nejde jen o povinost platit nekomu, je tisic duvodu proc pojistovna penize nevyplati a pak jdou z Vasi kapsy, to ze mate povinko kolikrat nic neznamena, je to smutne ale je to tak
-