Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Antiradary - vaše zkušenosti? ....Beltronics RX65e EURO??
- Velvetek
- Klubové ID: 2613
- Kontaktovat uživatele:
Mám V1, když jsem jí kupoval, byla to nejlepší... Nedávno ho údajně Bell předhonil, ale jak je to teď, to nevím. Jinak já na ni nedám dopustit...
V každém případě koukni sem:
http://www.antiradary.net/forum_diskuse/index.php
Kupoval jsem to od nějakých pražáku, mladí kluci, mám na ně ještě někde kontakt... Byli vstřícní, když jsem volal a jenom se nejprve ptal, tak vždy na vše odpověděli atd...
V každém případě koukni sem:
http://www.antiradary.net/forum_diskuse/index.php
Kupoval jsem to od nějakých pražáku, mladí kluci, mám na ně ještě někde kontakt... Byli vstřícní, když jsem volal a jenom se nejprve ptal, tak vždy na vše odpověděli atd...
-
- Klubové ID: 2167
to je stejnej problém, jako verze belltronix pro us a pro euro,
prostě věc, kterou je potřeba si pohlídat u obou značek (Ka-narrow).
u V1 je pro ČR myslím verze 3.863 (nebo tak nějak, je to hodně dlouho, píšu to z hlavy)
měl jsem V1, a byl jsem s ním naprosto spokojenej,
pak mi ho díky mé neopatrnosti ukradli.
od doby, co si PČR pořídila lasery, ztrácí detektory trošku smysl
prostě věc, kterou je potřeba si pohlídat u obou značek (Ka-narrow).
u V1 je pro ČR myslím verze 3.863 (nebo tak nějak, je to hodně dlouho, píšu to z hlavy)
měl jsem V1, a byl jsem s ním naprosto spokojenej,
pak mi ho díky mé neopatrnosti ukradli.
od doby, co si PČR pořídila lasery, ztrácí detektory trošku smysl
-
- Klubové ID: 775
V1 fatálně selhával při vyšších teplotách, byl toho plnej net... Jinak detekce byla lepší než Bell, trochu častěji falešnej poplach. Jezdil jsem přes měsíc s V1(půjčený) a Bell 945 (vlastní) současně celkem dost...
Mýho Bella mi taky rok a půl zpět ukradli (navíc mě to stálo boční okno). Před tím si na sebe vydělal řekl bych několikrát... Pak jsem už antiradar nekupoval, na jaře 2009 získala PČR skoro 300 nových laserových měřičů, hodně se rozmohlo průměrové měření a Passaty mají ještě jiný kamerový systém, takže detektor mikrovln jsou vyhozené peníze. Pozor, detekce laseru (který je proklamován jako doplněk těchto detektorů) je NULOVÁ, lépe řečeno jen falešné poplachy... Bez aktivní rušičky na laser nelze... A nebo oči na šťopkách...
S panem Pražákem z antiradary.net jsem měl velmi výživný rozhovor o tom, co je možné do auta osadit, ovšem byly to celkem palby... Ale jak se dívám do kontaktů, nějak se ze společnosti vytratil...
A mimochodem, už jen z podstaty měření se policajtům nechce klasickým radarem měřit... Dokáže měřit na max. 100 metrů a ještě jen pod určitým úhlem, zato laser na kilometr zepředu... Klasicky stojí hlídka, měří a rovnou i chytá a pokutuje...
Mýho Bella mi taky rok a půl zpět ukradli (navíc mě to stálo boční okno). Před tím si na sebe vydělal řekl bych několikrát... Pak jsem už antiradar nekupoval, na jaře 2009 získala PČR skoro 300 nových laserových měřičů, hodně se rozmohlo průměrové měření a Passaty mají ještě jiný kamerový systém, takže detektor mikrovln jsou vyhozené peníze. Pozor, detekce laseru (který je proklamován jako doplněk těchto detektorů) je NULOVÁ, lépe řečeno jen falešné poplachy... Bez aktivní rušičky na laser nelze... A nebo oči na šťopkách...
S panem Pražákem z antiradary.net jsem měl velmi výživný rozhovor o tom, co je možné do auta osadit, ovšem byly to celkem palby... Ale jak se dívám do kontaktů, nějak se ze společnosti vytratil...
A mimochodem, už jen z podstaty měření se policajtům nechce klasickým radarem měřit... Dokáže měřit na max. 100 metrů a ještě jen pod určitým úhlem, zato laser na kilometr zepředu... Klasicky stojí hlídka, měří a rovnou i chytá a pokutuje...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Na dálnici je měření laserem dost obtížný, takže tam mimo Passatů pracujou převážně s klasickejma radarama
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Klubové ID: 775
Vlasto, viděl jsi poslední dobou na dálnici měřit někoho jiného, než Passaty? Jednak by nebyli vytížení, protože je jednou ředitel dopravni policie pozval na hlavní tahy do Prahy a už byl na koberečku, jako by to byly formule 1, minimálně... A duhak, s mikrovlnou, která měří na max. 100 metrů je to celkem opruz... I když i to jsem zažil. Fotka zezadu na nezpomaleném úseku dálnice 158 km/hod. a přece jsem pokutu zaplatil... Aktivní policajt a já auto na IČO... Zase, bylo to jen pětikilo... A samo body...
A mimochodem, ne jen na dálnici. S laserem se hodně blbě měří třeba za deště, dále je neměřitelné vozidlo, které rychle mění rychlost (třeba prudce brzdí), nehledě na to, že měření je " ruční ", tedy policajt musí zamířit a stisknout spoušť správně... A jiné vychytávky...
A mimochodem, ne jen na dálnici. S laserem se hodně blbě měří třeba za deště, dále je neměřitelné vozidlo, které rychle mění rychlost (třeba prudce brzdí), nehledě na to, že měření je " ruční ", tedy policajt musí zamířit a stisknout spoušť správně... A jiné vychytávky...
.
.
.
Na D8 se měží Ramerem dost často, jak na Lovosickým úseku, tak i v oblasti tunelů nad Ústím
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014