Zdravím, nevěděl jsem kde jinde se Vás na to zeptat tak to píšu sem.
Jak legálně přihlásit auto z dovozu ?
Když mi před barákem stojí auto bez značek bez pojistky s rakouským TP tak co mám vlastně dělat proto abych s ním mohl jezdit.
Jde to opravdu jen takhle ?
Naložit ho na odtahovku jet s ním na emise, na dovozovou STK. Zařídit si pojistku. (Musím na sebe nebo můžu na máti, které to vyjde mnohem levněji ?) Z STK ho odtahovkou dovézt na úřad kde si zažádám o značky (o přihlášení nebo co to vlastně ) Tam si ho prohlédne technik/úředník. Pak zase odtahovkou domů. Po 10 dnech si přijdu na úřad pro značky. Ty dám na auto ale protože na nich nejsou nálepky z STK ani emisí tak odtahovkou na oboje znova ?
1. Odtahovka, pokud nemáš převozní značky, na STK -> dovozová technická. Tam ti udělají nějakou tu dokumentaci pro úřad, někdy do druhého dne.
2. na úřad už nemusíš s autem
3. na úřadě ti vydají čistopis TP, na což mají ze zákona 30 dní. Ty to na sebe přihlašovat můžeš a nemusíš. Pokud to stihnou do tuším 14 dní, funguje ti technická i jako evidenční kontrola a můžeš to na sebe rovnou přihlásit. K tomu potřebuješ povinné ručení.
Pakliže to na sebe i přihlásíš, známky o TK a EM ti budou vylepeny na značky na úřadě při jejich vydání.
Takže nejdřív s autem na emise kde mi dají potvrzení, že auto prošlo. Potom na dovozovou STK, kde mi daj papíry pro úřad. Pojistit. Na úřadě si pak zažádat o vydání českého TP. Přihlásit auto na mě. Do 30 dnů mi pak dají značky, na které mi na úřadě na základě potvrzení z stk a emisí co jsem si přinesl nalepí na značky nálepky. Značky připevnit na auto a můžu jezdit jo ?
Willer píše:Takže nejdřív s autem na emise kde mi dají potvrzení, že auto prošlo. Potom na dovozovou STK, kde mi daj papíry pro úřad. Pojistit. Na úřadě si pak zažádat o vydání českého TP. Přihlásit auto na mě. Do 30 dnů mi pak dají značky, na které mi na úřadě na základě potvrzení z stk a emisí co jsem si přinesl nalepí na značky nálepky. Značky připevnit na auto a můžu jezdit jo ?
Pojištění až před přihlašováním. Vydání TP a přihlášení není to samé. Leda bys chtěl jezdit na zelenou papírovou převozku, to pak ručení musíš samozřejmě mít.
emise si udela ta technicka sama... a ty nalepky ti tam nalepi sama baba na okynku na magistratu kdyz ti bude pri prihlasovani davat SPZ... ona ty znamky ma a vidi kdy to auto dostalo technickou v registru...
to same jako kdyz znacku ztratis/ukradnou/prodas auto... taky dostanes znacky nove s novyma znamkama od baby na okynku. nehledej vedu...
to same s pojistenim... pojistuje se na VIN, ne na spz... takze ta neni dulezita... a kdo bude pplatit pojistku jestli ty, mama, teta, deda to je uplne jedno.
A co když kupuju auto na Švícarskejch značkách.. Od člověka co s nim jezdí v CR a má to přihlášený a platí pojistku ve Švícarsku?? Stačí normální kupní smlouva? on mí dí velkej TP a malej... a já zajedu na dovozovou STK ( stojí 1600kč) + emise 500kč . Pak pujdu na úřád 1000kč poplatek + 1500kč nový TP + 800kč značky... Je to tak.. Nebo je jný postup?? Děkuju
Na žluté převozní značky platné pět dní nepotřebuješ ani aby auto mělo platnou německou technickou (HU) a emise (AU) a k jejich vytvoření na úřadě nepotřebuješ ani mít s sebou auto. Při jejich pořízení s tzv. Doppelkarte (zelená karta) je možný pohyb auta v celém Schengenském prostoru po dobu vyznačenou ve žlutém pruhu.
E65Driver: Ano, ze Švajcu se musí platit clo a DPH.
Německé žluté jsou převozní, jen se trochu pozměnila legislativa a už jsou uznávané (v případě, že máš Doppelkarte) i u nás. Vývozní jsou s červeným pruhem.
ale i němci mají převozní zančky (žluté kurz kennzeichen) vývozní (export kennzeichen) jsou červené Fx měl na myslí převozní německé žluté český stát se okrádá o miliony tím, že nemá podobně jako v německu možnost koupě 5ti denních značek ,v podstatě hodně lidí nutí riskovat na krátkou jízdu na STK, protože se nikomu nechce volat odtahovou službu za 3k na 5km
pojistku můžeš napsat na koho chceš - pojistník je "ten kdo platí pojistku" majitelem auta seš pořád ty..kdybys s něčim ohledně povinnýho potřeboval poradit..tak SZ
Tak už čekám na techničáky a na značky. Teda přihlášení vozu se začíná blížit kupní ceně auta Kdyby to tu někdo někdy taky hledal tak to ve zkratce taky sepíšu. Přihlášení auta z dovozu: 1. Zajet s autem na emise a upozornit je tam, že jde o dovoz. 2. Objednat se a jet na dovozovou STK. Tam mi vyplnily asi 4 plachty o autě. 3. Sepsat si pojistku na auto 4. Na městský úřad a tam za technickým úředníkem určeným hlavně na auta z dovozu. Na CzechPointu vybrat Technici>Vozy z dovozu. Úředník už Vám řekne co dál.
Willer píše:Takže nejdřív s autem na emise kde mi dají potvrzení, že auto prošlo. Potom na dovozovou STK, kde mi daj papíry pro úřad. Pojistit. Na úřadě si pak zažádat o vydání českého TP. Přihlásit auto na mě. Do 30 dnů mi pak dají značky, na které mi na úřadě na základě potvrzení z stk a emisí co jsem si přinesl nalepí na značky nálepky. Značky připevnit na auto a můžu jezdit jo ?
Hele, 30 dnů se mi zdá nějak moc. Já minulý týden přihlašoval auto z Němec u nás ve Žďáru. V pondělí před pátou odpoledne jsem tam přinesl všechny papíry a ve středu odpoledne jsem vyzvedával značky.
Máco, ze zákona opravdu 30 dní, bývá to dřív. I tady v Praze to dělají cca týden, ovšem nesmíš chytnout nával. Já na to na vsi u Prahy čekal už i 14 dní...
Fx píše:Máco, ze zákona opravdu 30 dní, bývá to dřív. I tady v Praze to dělají cca týden, ovšem nesmíš chytnout nával. Já na to na vsi u Prahy čekal už i 14 dní...
Fakt je, že v zákoně je kdeco Každopádně můžeme být rádi, že to není lhůta minimální