Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
diagnosticka zasuvka
caute mam otazku, nic som tu nanasiel tak pisem , . pocul som ze sa auta otvaraju pomocou, nejak cez notebook , najprv sa okna spustia a potom sa napoji cez diagnosticku zasuvku.,? potom si otvori auto nakoduje kluc,, je to pravda? to je fakt take jednoduche? aspon to mysli davali v telke ale to bol VW sharan keby som diagnosticku zasuku niekam presunul tak by, nemali sancu nastartovat, ? dik za postrehy
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
nasel jsem ten programator za 2000 $. Pak jsem nasel jeste jeden, cenu jsem uz radsi nehledal, znacne mne to znechutilo...
edit: Ano, ten druhy "hezci" je za 10000€ coz je posranych 250 000Kč. Kdyz rozjedu v tomto "byznys" za jak dlouho se mi ty "naklady" vrati ?? Kdyz na to budu mit zaludek a koule, tak brzo...
Toto mne podnitilo k tomu zamyslet se intenzivneji na dodatecnem zabezpeceni abych mu tu komunikaci maximalne ztizil. Divil jsem se jak jsou nektere dily levne na to ze mam par let stare auto. Uz se nedivim.
Bohuzel toto je problem vsech novych aut, protoze to co jde precist, do toho jde zpravidla i zapsat a je jen otazkou za jak dlouho to nekdo rozsifruje.
edit: Ano, ten druhy "hezci" je za 10000€ coz je posranych 250 000Kč. Kdyz rozjedu v tomto "byznys" za jak dlouho se mi ty "naklady" vrati ?? Kdyz na to budu mit zaludek a koule, tak brzo...
Toto mne podnitilo k tomu zamyslet se intenzivneji na dodatecnem zabezpeceni abych mu tu komunikaci maximalne ztizil. Divil jsem se jak jsou nektere dily levne na to ze mam par let stare auto. Uz se nedivim.
Bohuzel toto je problem vsech novych aut, protoze to co jde precist, do toho jde zpravidla i zapsat a je jen otazkou za jak dlouho to nekdo rozsifruje.