A tak to je jasný,mi šlo spíš o to,jakou funkci to celé má??A když se to vyhodí,jestli to nebude mít na něco negativní vliv?Paavo píše:Pokud odpojis hadici od odfuku kliky, tak ti to bude prisavat za vahou vzduch,kterej ti vaha nespocte.Bude to sat falesnej vzduch a motor bude chcipat,vim z vlastni zkusenosti.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
sani- uprava
-
nebude, nechtam volnobeznej ventil a zaslepit to muzes, bude to stejne...ale nevidim duvod delat to u serie.... ja to resil kvuli preplnovaniBMWIIIPower píše:A tak to je jasný,mi šlo spíš o to,jakou funkci to celé má??A když se to vyhodí,jestli to nebude mít na něco negativní vliv?Paavo píše:Pokud odpojis hadici od odfuku kliky, tak ti to bude prisavat za vahou vzduch,kterej ti vaha nespocte.Bude to sat falesnej vzduch a motor bude chcipat,vim z vlastni zkusenosti.
-
- Klubové ID: 2167
BMWIIIPower:
pár negativních vlivů
- bude to mít při vysokých rpm vyšší spotřebu a nižší výkon (vyšší tlak=vyšší ztráty vířením klikovky)
- bude se více opotřebovávat motor (kondenzování agresivních látek ze spalin na stěnách válců)
- bude se rychleji degradovat olej (opět chybějícím odsáváním spalin)
pár negativních vlivů
- bude to mít při vysokých rpm vyšší spotřebu a nižší výkon (vyšší tlak=vyšší ztráty vířením klikovky)
- bude se více opotřebovávat motor (kondenzování agresivních látek ze spalin na stěnách válců)
-
Dík,to jsem přesně potřeboval vědět..Nechtělo se mi pouštět nějakých 1700kč za nový,když by tam nemusel být.Ten co tam mám,mi pouští až moc oleje do sání,takže objednám nový...Kami1 píše:BMWIIIPower:
pár negativních vlivů