Na trysky je nejlepší dlouhej trubkáč a velká gola-mám vychytanej dokonce i ten řídící vstřik bez poškození kablu Čerpadlo ted budu řešit-vyměním asi tu hlavu a mám slíbeno že se na to koukne odbor.na čerpadla a půjde to na diagnostiku-jsem zvědavej
tak tak, ten dlouhej turubkáč jsem ještě rozříznul a prodloužil taže se ten kabel krásně vejde dovnitř a navíc je potřeba mít správnou díru uvnitř kvuli přepadům.. při prvních pokusech s půjčeným ořechem sem asi 2 ulomil.. ale český ručičky si dovedou poradit.. no,už se těším..
pesa84 píše:
To čerpadlo sem eště neřešil, já to mam zatím beze změny.. jinak mam v plánu tam zavolat až po novým roce.. hned dám info co se dozvím nového..
Tak sem tam volal a prý se kontroluje i ta elektronická část.. ono to vlastně ani jinak nejde, to mě netrklo.. čerpadlo si vlastně částečně šteluje předvstřik elektronicky a tak by asi ani nezjistili jak je na tom ta mechanická část...
to je samozřejmost,když to dají na stolici tak to seřídí a musí to všechno fungovat i s el.částí dohromady!Pídil jsem se po tom protože mi repase moc nepomohla a zjistil jsem že to sice dají do kupy ale na stolici to funguje malinko jinak než v reálu na autě a v tom je možná problém..Myslím že mi to vysvětloval tak že ta stolice nedokáže po el.stránce vytvořit podmínky které jsou v autě.Ještě zjistím jak to přesně je ale takhle mi to bylo řečeno a jestli to je blud tak mě opravte...