sek800 píše:jenom dodam ze Xcarlink nefunguje s navigaci professional (radio bm54)...poridil sem si http://www.gromaudio.com/store/usb_adap ... 2-bmw.html a funguje spickove, dokonce i zobrazuje ID3tagy a da se pripojit na kabely od cd changeru, takze zadny slozity pripojovani k radiu...
poslali Ti to bez problemov? ..tej volbe kablov nerozumiem... cable radio/cable trunk
Tzn. jestli to chceš připojit přímo za rádio, nebo v kufru
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Ahoj, Grom už trůní v autě, doba dodání sedm pracovních dní, instalace na pět minut, větší opruz byl s vytvářením playlistů v ipodu Odezva okamžitá, ovládání na volantu plně funkční, takže já jsem spokojen.
trochu to tu ozivim opakujicim se dotazem ...
potrebuju neco misto CD menice na prehravani mp3 z usb, sd nebo tak neco.
MAM DSP. najdu neco,co se da koupit u nas? vsecko, co jsme zatim nasel, bylo dsp nekompatibilni ..
chci to dat misto menice, nechci se hrabat v palubce apod ...
existuje moznost jak u Gromu, XCarlinku nebo neceho podobnyho s bluetooth pri telefonovani pouzivat mikrofon integrovany orig v aute co ma ten puvodni telefon? protoz vsechny ty bluetooth krabicky maj k sobe jeste externi mikrofon na stninitko, coz je hnus
TOP HIFI má převodník D/A až v zesilovači, ten v CD je nepoužit, asi je ten v zesáku lepší. To je základní problém, který taky neumím řešit. Nějaký nadšenec to asi dokáže. Takže běžím vepředu z MP3 přehrávače (místo kazety). Ale ve flac, jinak to v TOP HIFI ztrácí význam.
jen prihodim zkusenost-E39 2002 Velka navi mk4 a misto CD jsem koupil bluetooth Yatour usb,sd,bluetooth za nejakych 80 eur. Kvalita zvuku podstatne horsi az na hrane oproti CD...nefunkcni s navigaci dohromady,ovladani z volantu nje funkcni.Kvalita bluetooth volani je kupodivu super na obou stranach,co je ale uplne na ho...je to,ze pokud nemam prepnuty na CD tak telefon zvuk do auta neprenese,dalsi - je nefunkcni prijmani hovoru na volantu. kdyby o tom nekdo premyslel,tak za me Nebrat.