Jede se tam v levé zatáčce do kopce přes most (ten most není moc poznat) a bylo to na něm pěkně namrzlý.
Jinak to byla sranda:
Jel jsem tam v levým pruhu ne víc než 60-70
najednou smyk doleva,
tak to kompenzuju v pravo, ale bohužel jsem zrovna projížděl vedle auta,
takže zas vrátit doleva zpátky do levýho smyku,
a při jeho vyrovnávání jsem to už moc přehnal - pravotočivý hodiny,
mezitím borec vedle mě už brzdil, takže jsem se dostal do pruhu před něj, ale zadkem po směru jízdy,
takhle se mě to povedlo chvilku uřídit (úžasnej pohled, jak s akčního filmu

no a zas mě to začlo vynášet ven, tak jsem to strhl zas do pravejch hodin,
ale jak jsem byl čumákem dopředu, tak jsem už roztočení nezastavil a vlítl předkem na relativně vysokej obrubník a tam jsem po cca osmi metrech zastavil.
Borec zastavil za mnou a pak jsem zjistil, že jsem ho při druhým smyku škrábl pravým zadním nárazníkem - mírně promáčklej škrábanec na dveřích.
Dal jsem mu za to 2000,- , borec odjel, zavolal jsem odtahovku a šel na ní čekat dolů na benzínku.
Jak jsem šel přes ten most, tak bylo slyšet, že tam skoro všem projíždějícím autům hrabou kola.
Jak jsem byl na benzínce, tak mi volal kámoš, co jel kolem,
že mě tam asi nabouralo auto.
Když jsem došel zpátky k autu, tak za mnou stál Opel (myslím stará Astra) s rozbitým světlem a nárazníkem. Bylo vidět, že to vzal do svodidel v místě, kde jsem chyt druhej smyk.
Za chvilku odjelo a dojela odtahovka, no a když už bylo skoro naloženo, slyším smyk a ránu
- čtyřicet metrů za náma vlítl borec s teréňákem (Nissan terrano) do bilboardu.
Auto na odpis, omotaný levým bokem kolem nosníku, borec vypadal v pohodě, tak jsme za chvíli odjeli.
Pravý kolo jsem měl zaražený v podběhu, tak jsem myslel, že se z ramena urval nějakej čep, ale bylo ohnutý rameno.
Nejvíc mě štve, že jsem byl celkem nevyspalej (chvilku před nehodou jsem vstával) a nebyl jsem na sto procent v pohodě a smyk mě zaskočil. Myslím, že v tý rychlosti se ten první smyk dal ještě uřídit (ten druhej už ne).
Hodil jsem kámošovi poptávku po dílech na opravu, ale nevím, kdy mi odpoví, tak se chci zeptat, jestli někdo neumí tyto díly za slušnou cenu:
Kód: Vybrat vše
je to E36 kupé 318IS (motor M42) 6/1992
win: EK44824
1. PP rameno (s čepem kola a čepem nápravy)
2. LP rameno (pokud by stálo víc než cca 2000, tak jenom ty dva čepy)
3. silentbloky ramene (takový kulatý gumový uložení)
4. dvě kosti stabilizátoru (jedna strana kosti siláč, druhá čep)
5. L a P táhlo řízení
6. ložisko předního kola (dělá se myslím jenom s nábojem)
7. přední a zadní brzdový destičky
8. uchycení kosti stabilizátoru do ramene (takovej třmínek - 31351127263), ale to asi nebude
rameno/čepy bych upřednostňoval meyle, ale uvidím co bude
Ještě se chci zeptat, jestli se doma někomu neválí díl č. 8?

(rovněž sháním plechovej disk 15)