Ahoj už začínám být tak nějak zoufalý, mám E36 sedan m42 r.v92 a před 2 měsíci mi začalo svítit nedobijení baterky, auto šlo na kontrolu a zjistilo se, že altík nedobijí => repase altíku ( špatný diodový blok ) + koupě nové baterky 66Ah. Chvili jsem jezdil v pohodě, jenže ted o víkend jsem jel cca 5min po městě, pak jsem zastavil cca na 3-4min a znovu nastartoval, motor v poho naskočil, jenže zůstala svítit kontrolka nedobijení, při zvýšení plynu to přestalo. Pak to jen občas probliklo, ale zase zhaslo. Když jsem ale jel do kopce, při 3ot cca 4přev.st. tak kontrolka už nechtěla zhasnout, když jsem zhasnul světla tak to přestalo, ale už jednou se mi stalo, že auto kvůli tomu chcíplo, tak jsem to otočil a jel domů (cca 7km) během toho jsem měl rozsvíceno a kontrolka ani neproblikla. Nevíte co by to mohlo způsobovat? Je možný, že by se někde třeba zlomil drát nebo něco podobného? Co nějaký ukostření, sice jsem pod autem byl a všechny ukostření jsem povolil a prostříkal WD-40 a zase dotáhl, ale nemůže být něco co jsem přehlídnul? Nebo nemůže házet něco někde nějaký zkrat?
A další dotaz je k DO dodělávaný, kupovaný z dolej-olej.cz, půl roku možná rok, fungoval uplně v pořádku a najednou musím odemykat i zamykat klíčem. Mění se nějak v těch klíčích baterky? Nebo myslíte, že to bude ten svazek v kufru, ale mám sedana a spíš jsem pochopil, že to je chyba kupe. Díky za každou radu