Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e36 325i nema vykon

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
emtrojak

#1 Příspěvek od emtrojak »

prosim o radu, snazil jsem se hledat ale nenachzel. Pri rozjezdu 1 a pak 2 je vykon prerusovany. Tahne netahne tahne a netahne. Svicky jsou meneny, vaha ok uz me napada ze by sklihala spojka. Poradi nejaky odbornik... Diky za kazdou radu.
lubooos
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od lubooos »

Ja mam stejnej problem od doby co jsem ho koupil asi tri mesice. Nejak sem si toho nevsimal, ale az ted me to stve. Presne 1 a 2 a i na 3 to je cejtit kdyz to vytacim a i priplynule jizde je to cejti. Zatim to moc neresim ale zacnu. Mohlo by to jet lepe ale todle to dost omezuje. Budu taky rad za nejake rady. Ja sem si myslel jetli o nemuze bejt vaha?
emtrojak

#3 Příspěvek od emtrojak »

vahu jsem menil ale je to stejne. vyvalil jsem prachy a je to stejne. Diagnostika psala ze mnozstvi nasavaneho vzduchu je priliz male. Ale bylo to v neaktivnich zavadach.. Spis si myslim jestli nekdo pri nastartovanem aute neodpojil konektor vahy.. Jinak jak rikam, svicky nove, vaha vymenena. uz nevim. Jo a jinak to s tim rozjezdem nedela porad. Jednou to udela a pak treba dvakrat ne a naopak. Prosim pomoc..
Foldas

#4 Příspěvek od Foldas »

zkus to s odpojenou lambdou
emtrojak

#5 Příspěvek od emtrojak »

oukej. ted mam auto v servisu na LPG a pak to zkusim a úisnu diky moc..
mequi

#6 Příspěvek od mequi »

Zkus vyměnit cívky. Vím, je to raketa, tak si je nejdřív od někoho vypůjči. U mne to dělali cívky. Taky to jednou jelo pěkně a pak zase nejelo.
emtrojak

#7 Příspěvek od emtrojak »

a pasnou tam i jine napr s 740i nrbo musi byt presnee na ten typ. Mám to menit postupne.. Jinak myslim ze by to mela nacist diagnostika nebo ne???
Kami1
Klubové ID: 2167

#8 Příspěvek od Kami1 »

emtrojak píše:Jinak myslim ze by to mela nacist diagnostika nebo ne???
haha :)
melo by to vyhodnotit misfire, ale hodne casto rj vyhodi chybu, ktera nema s problemem moc spolecnyho (nebo zadnou)
je treba to brat komplexne

k tem civkam:
je pravdepodobny, ze bude spatna jen jedna, takze pokud je kolisani vykonu vyrazny, tak to asi civky nebudou
rychlejsi je vymenit vsechny najednou, poznas hned jestli problem byl v tom (v pripade ze je mas pujceny)

ke spojce:
pokud by prokluzovala, bylo by to spojeny se zvysenim otacek
- to musis poznat sluchem nebo na otackomeru

zakladem je vzdy mit tesny sani

zkusil bych znovu diagnostiku (pokud mozno live data za jizdy, kdyz to netahne)
zmerit tlak paliva (taky za jizdy, kdyz to netahne)
vymena pal. filtru taky nic nezkazi
promerit kabelaz od vahy

anebo neumite jezdit a zabira vam asc :)
mequi

#9 Příspěvek od mequi »

emtrojak píše:a pasnou tam i jine napr s 740i nrbo musi byt presnee na ten typ. Mám to menit postupne.. Jinak myslim ze by to mela nacist diagnostika nebo ne???
...podíval jsem se na OEM a vypadá to, že mají stejné objednávací číslo jak 740i r.v.93 a 325i r.v.93 tak je zkus vyndat a porovnat.
Odpovědět