nejspíš sem někde vymlel díru a podařilo se mi tak strhnout závit na šroubu(ne matce) uchycení tlumiče do karoserie(na talíři co drží pružinu), poraďte mi co s tím udělat, díky.
a jakopze zavit se ti na jednom z tech trech sroubu oholil : a nebo se ti nejakej z tech sroubu vylisoval ?
ano, je to ten ten nejblíže předku auta(nedávno jsem chytil velkou jámu, díky bezohledného řidiče v protisměru), je strhlej závit a urvanej šroub, volně se pohybuje v uložení.
xSAFA píše:Tak to uložení vyměň... Nic jinýho s tím asi nevymyslíš...
ale vymysli koupi novej sroub , vloží ho do pouzdra , a je to potreba privarit (normalne je tam jenom nalisovanej) ja mam novy ulozeni cca 2000km , a sroub se jeden na kazdy strane vylisoval ... seru na to to kupovat pořád nový , vratím a zavařím a projistotu obvařím i ty zbývající
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
xSAFA píše:Tak to uložení vyměň... Nic jinýho s tím asi nevymyslíš...
ale vymysli koupi novej sroub , vloží ho do pouzdra , a je to potreba privarit (normalne je tam jenom nalisovanej) ja mam novy ulozeni cca 2000km , a sroub se jeden na kazdy strane vylisoval ... seru na to to kupovat pořád nový , vratím a zavařím a projistotu obvařím i ty zbývající
xSAFA píše:Nechápu jak se ti vylisoval když je to přitaženy k hrnci
Jo řešení to je, ale dělal bych to snad jen v případě že by se mi to stalo na zánovním uložení jinak bych koupil nový zas takovej balík to není...
jo kamo me to povidej jak je to mozny nechapu no me se to stalo na novým proto to řesim takto , ale jestli je to na nejakym kde je i lozisko KO koupit urco nové
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance