Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
UTĚSNĚNÍ VÝMĚNÍKU
Zkušenost mám, že na drobné rosení to občas i pomůže, ale časem to většinou začne v tom samém místě téct fest. Čili třeba na dojetí dobrý, ale že bych na to spoléhal jako na konečnou opravu ani náhodou. Vyměnit chladič není zase taková práce, lepší než to potom řešit někde v zimě v noci.
Takže zkušenost mám, že krátkodobě to funguje, bohužel jsem po takové "opravě" nejezdil s tím chladičem delší dobu.
Takže zkušenost mám, že krátkodobě to funguje, bohužel jsem po takové "opravě" nejezdil s tím chladičem delší dobu.

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Sorry, nějak jsem myslel, že jde o chladič.
Jinak už dvakrát mi u BMW rosilo topení a vždycky to bylo v místě, kudy do topení vedou trubky z motoru, v tom spoji těsně před topením. Třeba u e36 tam jsou jako těsnění O kroužky, které po těch letech už přestanou úplně těsnit. U e36 to bylo nad nohama řidiče - jak to má e46 nevím.
Jinak už dvakrát mi u BMW rosilo topení a vždycky to bylo v místě, kudy do topení vedou trubky z motoru, v tom spoji těsně před topením. Třeba u e36 tam jsou jako těsnění O kroužky, které po těch letech už přestanou úplně těsnit. U e36 to bylo nad nohama řidiče - jak to má e46 nevím.

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-