Cely to netiskni, to je nesmysl... Stejne budes potrebovat jen par stranek, nahraj si to do notasu a az budes neco potrebovat neco konkretniho vedet, tak si to vytiskni nebo precti
youwee píše:Cely to netiskni, to je nesmysl... Stejne budes potrebovat jen par stranek, nahraj si to do notasu a az budes neco potrebovat neco konkretniho vedet, tak si to vytiskni nebo precti
Lucye: nejlíp si najdi nějakýho kamaráda, který BMW nebo obecně autům rozumí, vše co chceš jsou základní věci, které zvládne jakýkoliv jednodužší mechanik, nebo pokud chceš pomoc od někoho tady z klubu napiš odkud jsi a ono se tady najde určitě hodně zájemců Ti pomoct
Jsem ráda, že nejsem týpek s takovejma znalostma o autech jako mam já, bych se asi neodvážil(a) napsat.
Jsem z Prahy a nejspíš za Váma teda přijedu na nějakej ten sraz BMW, tam tomu určitě rozumíte všichni dobře. Kamarádi jsou v tomhle směru k ničemu (leda jim to auto půjčit, aby se projeli..)
Nepůjčuj auto těm kamarádům, aby se v něm náhodou nezabili. Nevím, jakýho opla jsi měla (výkon a pod.) ale e36 dvoulitr není trhač asfaltu. Jestli na zadních kolech nebudeš mít gumy bez vzorku nebo nebudou 10 let staré, tak i za deště můžeš jezdit jak za sucha.