Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Rozdíl mezi Dunlop M3 a 3D

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kalasnikov
Klubové ID: 2343

#1 Příspěvek od Kalasnikov »

Ahoj, vybírám zimáky a rozhoduji se mezi Dunlop M3 a 3D, bydlím v podhůří Beskyd v CHKO takže v zimě se nesolí jezdím střídavě po čerstvém a ujetém sněhu, chování na mokru mě moc nezajímá pro mé potřeby bude stačit určitě jakákoliv guma, ale jde mi o co nejlepší chování ve sněhu.

Dunlop M3 pro to vypadá mnohem vhodněji, vypadá jako drapák. Ale tady na fóru jsem se dočetl že jde o výběhovou pneumatiku která by právě měla být nahrazena typem 3D. Ovšem ty komentáře jsou z doby před dvěma roky a podobně a kkpneu stále prodává obojí. Je na tom něco pravdy?

Díky za odpovědi.
xdentist
Klubové ID: 1473
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xdentist »

ja osobne jsem tohle vloni take zjistil, ze vicemene 3D je nastupcem M3 a ma vice tech jemnych lamel a inovovanou technologii a bla bla bla :) ale ja tedy koupil 3D a na E39 v zime jsem byl maximalne spokojen (tedy nikdy me jentak nikde nenechaly... a nikdy jsem nebyl nucen dat retezy.)
Birkoff
Klubové ID: 989

#3 Příspěvek od Birkoff »

V podstatě je to tak. M3 je víc "řezaná" - možná lepší záběr ve sněhu. 3D je nástupcem. Taky jsem je loni kupoval a spokojenost. Pokud bys sehnal M3 s pěkným rokem výroby, tak bych se jich nebál (měl jsem je před tím a taky OK). Ale asi skončíš u 3D a nebude to špatná volba v poměru cena/výkon.
Odpovědět