Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Koupe E36 318 tds kombi
Já ti moc neporadím, jen bych tě chtěl upozornit, že to tds vůbec nepojede
Ale to asi víš, že? Pokud chceš motor co moc nežere a rozumně jede tak tohle neni dobrá volba, kdyžtak scháněj 325tds
No a k tý 1.8... Nic moc svezení, ale zase si vozíš prdel v BMW
A hlavně to musíš projet tak abys poznal co nejvíc věcí, jako třeba plynulej zátah bez výpadků výkonu, volnoběh za studena, pomalá jízda někde po nerovnostech s otevřenejma oknama, abys sylšel co kde vrže a mlátí (neměl by tě při poslouchání rušit motor takže jet chvíli bez rychlosti), vyzkoušet jestli auto netáhne do strany a to i při brždění - ale to stějně asi víš tak sem píšu jen takový zbytečnosti
Jo a ke koupi si vem někoho kdo e36 aspoň trochu zná a ví co tam může bejt za problémy...

No a k tý 1.8... Nic moc svezení, ale zase si vozíš prdel v BMW

A hlavně to musíš projet tak abys poznal co nejvíc věcí, jako třeba plynulej zátah bez výpadků výkonu, volnoběh za studena, pomalá jízda někde po nerovnostech s otevřenejma oknama, abys sylšel co kde vrže a mlátí (neměl by tě při poslouchání rušit motor takže jet chvíli bez rychlosti), vyzkoušet jestli auto netáhne do strany a to i při brždění - ale to stějně asi víš tak sem píšu jen takový zbytečnosti

Jo a ke koupi si vem někoho kdo e36 aspoň trochu zná a ví co tam může bejt za problémy...
-
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
Já se taktéž chystám na koupi e36 ale hned od začátku sem si říkal když naftu tak jedině 325TDS, kousek od nás se asi před měsícem prodávalo nádherné E36 318TDS touring i v poměrně dobré výbavě a hlavně bylo ve špičkovém stavu po prvním majiteli... Nedalo mi to a zajel sem se podívat byl sem nadšený až do prvního projetí... Ačkoliv sem od něj moc neočekával byl jsem hodně zklamaný a to auto bych si opravdu koupit nemohl 

-
- Kontaktovat uživatele:
Cože že 318tds nemuže Tdičkám dejchat na zada tak to se chlapci mejlite jde ztoho udělat slušná raketa ivestice 10.000kč to spraví chip,filtr,vykucháni katu,přetriskování,spravně nastavit čerpadlo a některý tdička a nejen Tdička i ti zdejchaní benzinaci se krutě zapotí a sou pokoření pokud to není už nějaká uhnaná,vybita hujda.
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
no to je teda performance
nejrozumnejsi volba bude se 318TDS vyhnout velkym oblokem pokud neni po velkym servisu , z pravidla je to vymrd motor jako prase 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Klubové ID: 2116
- Kontaktovat uživatele:
No já si myslím, že i kdyby to bylo jak nový, tak by to zrovna do BMW moc lidí, co trochu přemýšlí, asi nechtělo. Auto není nejlehčí a proč si tam dávat něco, co je silnější jen o trochu víc, než Felicie
je to hodně nadnesený, ale asi chápete, co tím chcete říct...
a vrážet prachy do těch úprav u 318 TDS je podle mě vyhození prachů do luftu...