Byl by prosím někdo ochoten zapůjčit funkční lambda sondy na E39 2.8, r.v.1996 ?
Od původního majitele je v autě nainstalován "tajný" vypínač, bohužel na tak nešťastném místě, že se při jízdě na dálnici vypnul a já než si uvědomil co se děje, tak jsem jel chvíli na 5 a 4 bez dodávky paliva. Od té doby po brzdění motorem auto chvíli škubá, případně při vyřazení po brzdění motorem chce chcípnout. Diagnostika zjistila jedinou vadu a to, že při deceleraci nedochází k vypnutí lambdasond. Ale není jistota, že je chyba v nich. Proto bych potřeboval funkční k zapůjčce abych si byl jistý- případně kdyby měl někdo ještě nějaké jiné nápady ?
Předem díky za jakoukoli pomoc
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Prosba o pomoc - zapůjčení lambda sond E39
-
To je asi nej. blbost co jsem slyšel.K žádnému vypnutí LS nedochází.Dochází tak k přerušení vstřikování při brždění motorem.Pokud něco ukazují ,tak nedochází k přerušení vstřikování,zkontrolovat spínač volnoběhu, pokud nějaký je.Nemám zapnutý pracovní PC ,nepodívám se na zapojení(pokud to chceš řešit napiš,kouknu se) . Ještě vymažte adaptační hodnoty a na těch dvou válcích mohou být zanesené svíčky.Pozor na napodobeniny zap.svíček s značkou NGK!Jak se jednou!"ulejou"nebo zaolejují nehodí už ani jiskru výboj klouže po izolátoru.
(Navíc máš na autě LS s rozsahem 5V,takže nedáš asi ani žádnou levnou náhradu.)
(Navíc máš na autě LS s rozsahem 5V,takže nedáš asi ani žádnou levnou náhradu.)