mathias22 píše:videl sem 2 bmw takhle nalakovane e39 modra metla a vnitrky tmave modre bez metly a laku,jak mot.prostor,tak viko kufru zevnitr a e46 blede modra a sedy vnitrek,takze je to normalni!
pleteš jabka s hruškama ! motorový prostor může být u modré metly v modrém matu ,ale né u stříbrného auta bílý !
zadne jabka ani hrusky ani nic jineho,vim co sem videl a auto bouchle nebylo,o bile sem nenapsal ani slovo,takze tak!
Neumíš číst? celou dobu se tu píše,jestli je normální aby mělo stříbrné auto bílý motorový prostor
Bože .Laskavě si přečtěte první přízpěvek a všimněte si toho že píše o STŘíBRNÉM autě a BÍLÉM mot. prostoru.
Tak sem nemotejte nějaký modrý auto s matně modrým mot. prostorem a stříbrný auto s šedým prostorem- to je samozřejmně normální.
Pokud je to auto stříbrný,má bílej mot. prostor a nemá nálepku na podběhu,řekl bych že je to skoro jasný .
koukal jsem na touring z roku 2004 znameho,ma take stribrnou metlu a motorovy prostor je bez metly a šediva zakladni skoro vypada, treba na kapote ,až skoro jako bilej odstin takže ted jde o to jesi je to jasne bila nebo ne .
Kail píše:Bože .Laskavě si přečtěte první přízpěvek a všimněte si toho že píše o STŘíBRNÉM autě a BÍLÉM mot. prostoru.
Tak sem nemotejte nějaký modrý auto s matně modrým mot. prostorem a stříbrný auto s šedým prostorem- to je samozřejmně normální.
Pokud je to auto stříbrný,má bílej mot. prostor a nemá nálepku na podběhu,řekl bych že je to skoro jasný .
a mozna by ani nebylo od veci si precist prispevek autora topicu na teto strance, kde pise "Az doma mi to doslo Mozna ze je svetle seda "
mathias22 píše:ty neumis cist,ja sem psal o tom ce sem videl ja,nehodlam se stebou hadat,co druhe tema se tu s nekym skubes,ja na to nejsem sorac...a konec debaty
No ty jsi mi mluvka člověk dál to píše jak se patří a sluší já se s nikým neškubu ,jsem tu sem tam ,jen Ty asi neumíš číst česky to co jsi Ty viděl v podstatě není k tématu ....
trochu OT mimo...jak zjistím kod barvy motorového prostoru? Podle VIN? Štítku? Nějakej frajer místo ´té´ barvy nastříkal roh motorového prostoru plničem nebo čím a kloubouky a šavle jsou ve stříbrné,ale matné,díky za odpověd
Byl jsem se schválně teď na tu barvu podivat a mám pod kapotou i vevnitř kufru tu samou barvu co na kastli,jen bez laku,odstín vypadá stejný - viz. http://i40.tinypic.com/14ljxh0.jpg
LLuKKi píše:trochu OT mimo...jak zjistím kod barvy motorového prostoru? Podle VIN? Štítku? Nějakej frajer místo ´té´ barvy nastříkal roh motorového prostoru plničem nebo čím a kloubouky a šavle jsou ve stříbrné,ale matné,díky za odpověd
vsak jestli mas vse stribrne matne, tak to strikni jen bází, tj jen metlou a nedavej na to lak...