Zdravim,v nejblizsi dobe budu kupovat od znameho auto.Je to e36 Co///Mpact.Auto znam jiz 2 roky a vim ze je temer top.Ale nedavno sem to prolizal a koukam motorovy prostor je v bile barve Auto je jinak stribrne Ptal sem se na to a pry se tak nektere kousky delaly Ale nevim proc zrovna u nejsilnejsi motorove verze s komplet ///M-packetem a pomerne slusnou vybavou.Je to rok 99.
Sem z toho celkem jelen,videl sem to poprve Diky za postrehy
Je to možné, u některých aut byl v rámci úspory a údržby motorový prostor v nějaké základní, resp. "základnější" barvě. Pokud má auto třeba metalízu, tak motorový prostor je v "nemetalíze". A těch základních barev pro motor byla omezená škála, takže se prostě vybrala ta nejpodobnější.
Kámoš má třeba nějakou modrou metlu a motorovej prostor je v takové šedivé.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
ja teda nevim , ale auto ktere jede po vyrobni lince se proste lakuje cele a vsude... proc by delali motorovy prostor v jine barve ? .... sice o tom vim kulove , ale prijde mi to ,,divny,, )))... teda spíše jako píčovina pokud by to mělo jít z výroby......
100RM mas na mysli svuj kchár ? taky to mas strikly v motoru jinak ?
tak jak pise Uhlobaron... jedine muze byt v zakladu, tj pri stribrne nejaka šeď, nebo v metalize nezalakovane do lesku, rozhodne ne bily a jeste leskly ne?
videl sem 2 bmw takhle nalakovane e39 modra metla a vnitrky tmave modre bez metly a laku,jak mot.prostor,tak viko kufru zevnitr a e46 blede modra a sedy vnitrek,takze je to normalni!
mathias22 píše:videl sem 2 bmw takhle nalakovane e39 modra metla a vnitrky tmave modre bez metly a laku,jak mot.prostor,tak viko kufru zevnitr a e46 blede modra a sedy vnitrek,takze je to normalni!
pleteš jabka s hruškama ! motorový prostor může být u modré metly v modrém matu ,ale né u stříbrného auta bílý !
mathias22 píše:videl sem 2 bmw takhle nalakovane e39 modra metla a vnitrky tmave modre bez metly a laku,jak mot.prostor,tak viko kufru zevnitr a e46 blede modra a sedy vnitrek,takze je to normalni!
pleteš jabka s hruškama ! motorový prostor může být u modré metly v modrém matu ,ale né u stříbrného auta bílý !
Koukal sem na to jen chvili,moc sem se po tom nepidil.Az doma mi to doslo Mozna ze je svetle seda Prave se mi nezda,ze by to byly dve slepeny mrchy k sobe!! Kouknu na to poradne.Diky vsem za postrehy.
zadne jabka ani hrusky ani nic jineho,vim co sem videl a auto bouchle nebylo,o bile sem nenapsal ani slovo,takze tak!