Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

toto mě odpověděl jeden odborník BMW na moje auto :-)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
MENDEZ

#1 Příspěvek od MENDEZ »

psal jsem mu:
kolik má moje auto najeto a kdy se dělala spojka, jelikož se dělala nová atd :-)) Masakr jak češťina tak text :-D

to ano ale co se piše na palubním pc neni vetšinou nikdy pravda.ale je zajimavi že na 170tis km když řikat že sou podctive je divne aby odešla spojka mnel sem 325i a uni sem delal až na 350tis ty spojky original bmw vydržej hodne zvlašt u m3 to je ješte kvalitnejši a jetam lepši matrial maximalne ložizko žeby odešlo ale lamela a přitlačak nevim teda moc semi nechce veřit že to ma podctivej 170tis ale muže mit auto jsem nevidel.bourena bilo nebo nebilo to by asi bil ojedineli kus kdyby ne protože vetšina m3 bila bourana jeto sportak a vetšinou to dycky tak dopada ve vetšine připadu ale nemusi bejt.jinak bmw delam už dlouho mnel sem jich už nekolik a mam už nejaky ifno o bmw jeto muj koniček a zajima se otom dlouho a neco sem si onich už přečet a naučil i v praxi takže vim tak nejak očem mluvim jinak diky za info zatim nashle
LiborM
Klubové ID: 2314
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od LiborM »

Odborník na slovo vzatý:-)...můžeme mu jeho zkušenosti jenom závidět:-)
Becx
Klubové ID: 1678

#3 Příspěvek od Becx »

bilo nebilo :-)
paveld
Klubové ID: 1931
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od paveld »

Taky jsem nedávno s jednim takovym mluvil, už z dálky poznal že mám v prdeli váhu vzduchu a že krom toho že je v prdeli, tak že je ještě z jinýho motoru :-D. Ale že mi klidně doveze za 15 tisíc E36tku v coupéčku taky v dvoulitru ale v plný palbě a top stavu :-D
martas11
Klubové ID: 2434

#5 Příspěvek od martas11 »

To bude určitě lektor češtiny :lol:
MENDEZ

#6 Příspěvek od MENDEZ »

:D :D :D
ROBi
Klubové ID: 2116
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od ROBi »

Náhodou frajer, že se za tohle nestydí :lol:
Brátn Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1860
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Brátn Moderátor »

zajímavý, že i v dnešním světě, kdy tě automaticky opraví jak outlook, tak i webový prohlížeč, ještě někdo dokáže napsat takovou kravinu
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
patriot
Klubové ID: 1556
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od patriot »

MENDEZ píše:psal jsem mu:
kolik má moje auto najeto a kdy se dělala spojka, jelikož se dělala nová atd :-)) Masakr jak češťina takt text :-D

jinak bmw delam už dlouho mnel sem jich už nekolik a mam už nejaky ifno o bmw jeto muj koniček a zajima se otom dlouho a neco sem si onich už přečet a naučil i v praxi takže vim tak nejak očem mluvim jinak diky za info zatim nashle
Tohle mluví zcela vše, není třeba další komentáře :idea: :twisted:

Také bych chtěl být odborník na BMW a češtinář v jedné osobě :wink:
Kail
Klubové ID: 1612

#10 Příspěvek od Kail »

Dobré :Poklona:
To je zajisté vážnej zájemce :D
Pavelkac

#11 Příspěvek od Pavelkac »

ROBi píše:Náhodou frajer, že se za tohle nestydí :lol:

Nestydí,protože žije v blažené nevědomosti :lol:

#12 Příspěvek od Pavelkac »

MENDEZ píše:psal jsem mu:
kolik má moje auto najeto a kdy se dělala spojka, jelikož se dělala nová atd :-)) Masakr jak češťina tak text :-D

to ano ale co se piše na palubním pc neni vetšinou nikdy pravda.ale je zajimavi že na 170tis km když řikat že sou podctive je divne aby odešla spojka mnel sem 325i a uni sem delal až na 350tis ty spojky original bmw vydržej hodne zvlašt u m3 to je ješte kvalitnejši a jetam lepši matrial maximalne ložizko žeby odešlo ale lamela a přitlačak nevim teda moc semi nechce veřit že to ma podctivej 170tis ale muže mit auto jsem nevidel.bourena bilo nebo nebilo to by asi bil ojedineli kus kdyby ne protože vetšina m3 bila bourana jeto sportak a vetšinou to dycky tak dopada ve vetšine připadu ale nemusi bejt.jinak bmw delam už dlouho mnel sem jich už nekolik a mam už nejaky ifno o bmw jeto muj koniček a zajima se otom dlouho a neco sem si onich už přečet a naučil i v praxi takže vim tak nejak očem mluvim jinak diky za info zatim nashle

Tam chybí už jen pointa - Jmenuji se Balog a BMW rozebírám už 15 let (po nocích) :lol:
Klubové ID: 2164

#13 Příspěvek od Deathbox »

Tihle borci jsou nejlepší, všechno ví, všechno zná, všude byl a od všeho má klíče..

A nakonec si to rozmyslí, protože si myslel že to má náhon napředek :D :D
Jandy
Klubové ID: 1371
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Jandy »

Deathbox píše:Tihle borci jsou nejlepší, všechno ví, všechno zná, všude byl a od všeho má klíče..

A nakonec si to rozmyslí, protože si myslel že to má náhon napředek :D :D
jjj :cool2: :cool2:
Odpovědět