Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Olejové víko.. e36

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Chick

#1 Příspěvek od Chick »

Zdravím.. zase já.. chtěl bych se zeptat jestli můžu sundat Olejový víko bez toho aniž by se mi pos***** těsnění? soused říká že ne.. další zase že jo.. a těsnění se mi nějak kupovat nechce.. tak co myslite ? :D
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pietro »

... a který víčko vlastně máš na mysli...?
jestli na dolévání, tak bez problému... a nebo se chceš podívat na filtr? :-)
capri
Klubové ID: 2068
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od capri »

řek bych že myslíš víko hlavy aby ses mohl juknout na vačky no více méně to těsnění bude za ty leta stejnak k prdu a když to sundáš a nandáš tak už to těsnit nebude a davat tam silikon je prasarna to těsnění stojí v BMW něco kolem 1000kč a v druhovýrobě stojí cca 600+- nejaka ta koruna takže bych ho vyměnil a budeš mít pak klid že ti to nikde nebude chcát
Chick

#4 Příspěvek od Chick »

To je ono.. :D v tu jednu hodinu jsem si zaboha nemohl vzpomenout na hlavu..:) a to z druhovýroby je použitelný nebo radši origo bmw?..
capri
Klubové ID: 2068
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od capri »

nevim co máš za auto ale ja bych nejspíš šel do originalu nebo do oskoušeny druhovýroby ale to musíš zistit od někoho jinyho ja jsem těsnění pod ventyldeklem ještě neměnil takže to budu řešit až na to přijde vhodná chvíle jinak BMW je jistota pokud ti nevadí že je o kousek dražší ještě počkej jestli tu neporadí někdo kdo ví ktery by mohlo bejt cajk
Odpovědět