Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Kolik je postraních blinkrů a jak jsou zapojený?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
liza

#1 Příspěvek od liza »

Ahoj zajímalo by mě, kolik je verzí postraních blinkrů na E36 sedan. Vím, že by je měli mít jen verze pofaceliftu, ale jestli se dělají jen oranžové nebo i bílé nebo kouřové, jako je to u předních. A pak jestli se dělí i nějak velikosti. :wink:
uda
Klubové ID: 1207

#2 Příspěvek od uda »

liza píše:Ahoj zajímalo by mě, kolik je verzí postraních blinkrů na E36 sedan. Vím, že by je měli mít jen verze pofaceliftu, ale jestli se dělají jen oranžové nebo i bílé nebo kouřové, jako je to u předních. A pak jestli se dělí i nějak velikosti. :wink:
podle me se delaji jak bile,oranzove(origo) tak i kourove(tuning) a velikost je podle me jen jedna...
martas11
Klubové ID: 2434

#3 Příspěvek od martas11 »

Boční jsou myslím jiné po faceliftu ne?
ironpipi

#4 Příspěvek od ironpipi »

Jsou jen dva typy, díra v blatníku je pro každej typ rozdílná...Barevně origo oranžová a bílá, kouřové neorigo...
novější http://manual-book.com/wp-content/uploa ... -sedan.jpg
starší http://farm3.static.flickr.com/2621/377 ... 2e7a_o.jpg
martas11
Klubové ID: 2434

#5 Příspěvek od martas11 »

ironpipi píše:Jsou jen dva typy, díra v blatníku je pro každej typ rozdílná...Barevně origo oranžová a bílá, kouřové neorigo...
novější http://manual-book.com/wp-content/uploa ... -sedan.jpg
starší http://farm3.static.flickr.com/2621/377 ... 2e7a_o.jpg
Tak jsem si to myslel správně :lol:
liza

#6 Příspěvek od liza »

díky moc za info, moc mi to pomohlo
liza

#7 Příspěvek od liza »

Takže ted už vím, kolik je typů postraních blinkrů. A ted by mi zajímalo, jak je to v originálu zapojený. Já je tam chci zpětně dodělat, tak abych měl představivost. Šlo by natáhnout drát od parkovaček do bočních, ale už na to mám napojený AE( pouze LED), jde mi o to, abych pak neodpálil pojistku, nebo něco jinýho. A pak někdo, kdo má zkušenosti, když mám kouřové blinkry, je vidět na oko, že postraní budou bílý nebo oranžový? A zatím jsem nekoukal, ale jaký se tam dávají žárovky, myslím do postraních? předem díky
liza

#8 Příspěvek od liza »

:idea:
boby06

#9 Příspěvek od boby06 »

hele ja se v tom trosku ztracim co presne chces.

za prve. original blinkry od bmw jsou oranz,bile i kourove.

a za druhe co chces dodelat? predni blinkry asi mas. zadni asi taky. Bocni v prednich blatnikach nebo nejakou specialitku?
capri
Klubové ID: 2068
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od capri »

jestli sem to pochopil dobře tak chce dodělat boční blikny s tim že při parkovačkách budou svítit (takovy to co maj US auta) a když začne blikat tak se rozblikaj
liza

#11 Příspěvek od liza »

capri píše:jestli sem to pochopil dobře tak chce dodělat boční blikny s tim že při parkovačkách budou svítit (takovy to co maj US auta) a když začne blikat tak se rozblikaj
Jj obnovil jsem tema, takže ty druhy blinkrů už neřeším. Ted řeším dodělání bočních blinkrů, a jelikož mám tu US verzi tak při jízdě mi svítí blinkry jako potkávačky a když začnu blikat tak blikají :) Jde mi o to, kudy v origo blatníkách vedou dráty a jak je to propojený :wink:
Odpovědět