Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Panoramatická střecha

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
micko525

#1 Příspěvek od micko525 »

Ahoj,řešil někdo problém s panoramatickou střechou na e61 nebo na X3 ? Když jsem měl oba díly pouze vyklopené,tak pak už mi ten zadní menší díl nechtěl zajet zpět a tím pádem ani nechtěl zajet předek a pořád se vracel,jako kdyby tam něco vadilo,pak jsem zjistil že neodjíždí takovej trojůhelníček a brání zajetí toho zadního okna.Zajel jsem do BMW tam mi to aspoň zavřeli,abych mohl jezdit i v dešti.Teď když je už hezky tak mě štve že jí nemůžu otevřít :( Pokudto někdo řešil,co přesně se tam podělalo a kolik to zhruba stojí? v BMW mi řekli že 8tis. když to bude jen ta součástka co si myslí je to přá včetně práce,což by docela šlo,ale pokud to bude něčím jiným tak to bude stát 40tis. :(
micko525

#2 Příspěvek od micko525 »

:?:
micko525

#3 Příspěvek od micko525 »

:?:
sxi
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od sxi »

I kdyz je to starsi tema, tak se pripojim. Me to dela to same. Zasekne se to vzdy kdyz tam pouze vyklopeni nahoru. Pri stahovani dovnitr zadny problem neni. Kdyz se to zasekne nehore tak musim cudlik delsi dobu drzet a tim se vyresetuje nastaveni a ulozi se posledni pozice. To my bylo receno. Takze ted to nevyklapim a pouze vysunuji.
Odpovědět