Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Bílé angel eyes bez xenonů ... ?
- jarda
- Klubové ID: 1426
Nemáte prosím někdo fotku nebo zkušenost jak vypadají bílé angel eyes s normálníma žárovkama, resp. jestli existují žárovky které slušně svítí a mají bílé (ale ne namodralé) světlo?
dík...
dík...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
- Kontaktovat uživatele:
najdi si mě na FB http://www.facebook.com/album.php?id=10 ... 30fa9171aa
kdyžtak zkusím ještě pohledat nebo ti to zítra vyfotím
kdyžtak zkusím ještě pohledat nebo ti to zítra vyfotím
-
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
Jardo jestli ti můžu radit, tak se na žárovky s bělejším světlem vyprdni. Já jsem za první půlrok co jsem auto koupil měnil 7x žárovky v potkávačkách. Kombinace M-Tech podvozku a 17" kol měla za následek "uklepání vlákna. Tím že má žárovka bělejší světlo je logicky vyšší teplotou vlákna a tím je náchylnější na utržení. Mám 3 roky HID a od té doby svatej klid... 

-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
+ vyšší teploty je dosaženo tenším drátem s větším vnitřním odporem, po městě se světlomet málo chladí a má to za následek praskání vlákna. Kdysi jsem takhle experimentoval na Peugeotu 406 s žárovkami H7, na krabičce bylo napsáno něco jako Plasma Zenon, byly z Polska a nebyly moc drahé (tuším 250 Kč pár). Nebyly špatné, ale už si ani nepamatuju, jak dlouho vydržely - 406 šla do světa čtyři roky zpět.surfis píše:Jardo jestli ti můžu radit, tak se na žárovky s bělejším světlem vyprdni. Já jsem za první půlrok co jsem auto koupil měnil 7x žárovky v potkávačkách. Kombinace M-Tech podvozku a 17" kol měla za následek "uklepání vlákna. Tím že má žárovka bělejší světlo je logicky vyšší teplotou vlákna a tím je náchylnější na utržení. Mám 3 roky HID a od té doby svatej klid...