Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Barva na motor.

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Chick

#1 Příspěvek od Chick »

Zdravim.. chtěl bych si nalakovat motor.. Ať to trochu vypadá.. když jsem si auto koupil a otevřel jsem motor tak jsem myslel že padnu prostě děs mám.. tu fotky.. ale to si ani nepřejte vidět..:D (opravdu!) Co jsem chodil po krámech tak maji většinou jen červenou,černou, stříbrnou.. Já bych chtěl modrou aby to ladilo ke zbytku, ale modrá jen většinou jen barva na brzdy.. Tak jsem se chtěl zeptat jestli s tím nemáte někdo nějaké zkušenosti?. Jestli by tam ta na brzdy taky držela?.. 750.- za nějakou hrozně speeešl250ml z tramtárie se mi dávat až tak úplně nechce.. Díky za radu
3llf
Klubové ID: 2220

#2 Příspěvek od 3llf »

koukám, že jsi z prahy, zajeť do halfortsu do letněn, tam mají i modrou, nebo jí tam alespoň měli, už jsem jí tam jednou kupoval, jinakl barva na brzdy si myslim, že není do takových teplot,ale už nvm jaký je v tom rozdíl
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od xSAFA »

Osobně si myslím že barva na brzdy a barva na motor bude prakticky totožný výrobek jen v jiném balení a s jinou cenou... :)

Jinak doufám, že to nechceš patlat v autě... :roll:
Maysner
Klubové ID: 2503

#4 Příspěvek od Maysner »

mel jsem motor nastrikanej plnicem a barvou ve spreji z hornbachu. nejaka obyc. po roce (20tkm) jsem to vytah a furt dobry. pak tam sel druhej natrenej alkytonem. zatim nebezel tak nevim, ale hodne lidi ho pouziva na brzdy, takze neco snese. ja ho ted na brzdy davam taky
Chick

#5 Příspěvek od Chick »

Zkusim ten halforst.. a za kolik ji tam mají? :) Já si myslím že na brzdách bude tak docela teplo.. A motor je sice v autě, ale je rozebranej a já nemám jak to vyndat ven.. :( tak jsem vyčistil motor.. kartáč, arva.. a drhnout, drhnout.. a taky jsem to vzal nějakým čističem na brzdy nebo co to bylo.. a šlo to hezky..
Chick

#6 Příspěvek od Chick »

venku je i chladič, vrtule, visco spojka sundaná..hadice co šly tak taky.. Jo a ještě nevíte kde sehnat hadičky průměr třeba 0,5 cm atd?.. nejlíp taky modrý..:)
Chick

#7 Příspěvek od Chick »

nikdo nic? :cry: :(
Odpovědět