mám dotaz ohledně šití kůže , Potřebuji udělat opravu popraskaného šití na sedadle,kůže není protrhlá jen popraskala niť. Čím se šije kůže a jaký stehy je lepší použít,pokud máte radu i ohledně údržby kůže,čištění,čím opravit trhlinu nebo popraskanou strukturu na povrchu kůže budu rád.
Zatím děkuji za jakoukoli radu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
potřěbuji radu-šití kůže
sestra je brašnářka. můžu jí poslat mail /nežije v Čechách/
jinak co mam tak okoukaný tak to jsi stejně už asi vymyslel sám že se kůže šije takovou tlustou nití /něco jako režná ale ještě silnější/ a jsou na to samozřejmě větší jehly co ale koupíš běžně .. jak se ošetřuje o tom toho tady asi už bylo napsáno to si najdi. jinak sestra se vrací o prázdninách tak kdyby do tý doby jsi neměl problém vyřešenej, tak ona ti to určitě zvládne udělat
nebo pošli fotku a já jí to mailnu a ona řekně přesně postup
jinak co mam tak okoukaný tak to jsi stejně už asi vymyslel sám že se kůže šije takovou tlustou nití /něco jako režná ale ještě silnější/ a jsou na to samozřejmě větší jehly co ale koupíš běžně .. jak se ošetřuje o tom toho tady asi už bylo napsáno to si najdi. jinak sestra se vrací o prázdninách tak kdyby do tý doby jsi neměl problém vyřešenej, tak ona ti to určitě zvládne udělat

nebo pošli fotku a já jí to mailnu a ona řekně přesně postup