Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Korekcni tuzku nebo lakovnu?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Cromoly
Klubové ID: 1799

#1 Příspěvek od Cromoly »

Ahoj, poradite mi jestli mam na skrabance na strese pouzit korekcni tuzku nebo to nechat nalakovat? Jde mi o to ze tou tuzkou by se aspon zakryly ty bily mista, ale bylo by to poznat... A prodava vubec BMW korekcni tuzky ve svejch odstinech? A kdybych to nechaval opravit lakyrnikem, musel by strikat cely dily(strecha a kufr) nebo by se to dalo opravit jen nejak lokalne?
Popripade jestli znate nejakyho sikovnyho a levnyho autolakyrnika v praze a okoli tak sem dejte kontakt...
ironpipi

#2 Příspěvek od ironpipi »

Pokud to není žádnej extrém, tak si nech namíchat lak podle vzorníku nebo čísla barvy a rýhy vyretušuj (na střeše se to docela ztratí), pokud je to víc, nech to přestříkat celý....s rozsřikem nevím nevím.
ROBi
Klubové ID: 2116
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ROBi »

BMW prodává korekční tužky, kupoval jsem si na svoje auto a vyšla tušém na 350 Kč.
Cromoly

#4 Příspěvek od Cromoly »

Diky, zkusim asi tu tuzku a pak rozlesteni laku... A co byste doporucili na odrenej prah? Parkoval jsem a nevsiml jsem si nahrnutyho snehu ve kterym byly navic kusy sterku a odrel jsem si s nim pravej prah asi do dvou tretin delky. Dvere nastesti OK ale pak by potreboval opravit... Byl jsem v paint fix pro a odhadli to na opravu za 2500 coz se mi zda fakt hodne...
Cromoly

#5 Příspěvek od Cromoly »

neznate nikdo dobryho ne moc drahyho lakyrnika v Praze a okoli?
Odpovědět