Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vybouchla mi sedačka
-
- Klubové ID: 1198
Ta patrona by asi sama od sebe bouchnout neměla, ale v sedačce je dečka na výhřívání sedáku a pokud to bouchlo pod sedačkou, tak tam je zásuvka pro konektor této dečky. Z čehož mi vyplývá, že dolšlo ke zkratu v zásuvce a proto ti to tam bouchlo. Zkontroluj si tento konektor, pokud v něm došlo ke zkratu, bude poškozenej, očouzenej či nějak jinak v kopru.
-
- Klubové ID: 1719
- Kontaktovat uživatele:
Díky za radu, mrknu na to. Jinak výhřev se zdá být v pohodě. Ale pěkně se z pod sedačky zakouřilo.Studna píše:No je tam pouze dečka na výhřívání sedáku a pokud to bouchlo pod sedačkou, tak tam je zásuvka pro konektor této dečky. Z čehož mi vyplývá, že dolšlo ke zkratu v zásuvce a proto ti to tam bouchlo. Zkontroluj si tento konektor, pokud v něm došlo ke zkratu, bude poškozenej, očouzenej či nějak jinak v kopru.

-
- Kontaktovat uživatele:
dával jsem tam sedačky z E36 M3 Cabrio, to auto bylo bourané. Tak je možné, že se to projevilo až teď?uda píše:nn bejva tam patrona na zaseknuti pasu(pri nehode),ale nefim jake sedacky jsi tam daval pokud tam bylabalda88 píše:jako, že by mi tam dal někdo patronu jo?uda píše:nebyl to patron na pasy??
- Killca
- Klubové ID: 1648
nejsou ty sedacky elektricky?
jinak tzo klidne mohla byt ta patrona v predpinaci pasu, stary verze ji maj mechanickou, jakoze se lankem vytahne odpalovac
ty novy verze uz maj myslim elektrickou, jestlis nekde neco jen trochu spatne zapojil, mohla patrona dostat signal a ukazat ti, jaky to je pri bouracce
jinak tzo klidne mohla byt ta patrona v predpinaci pasu, stary verze ji maj mechanickou, jakoze se lankem vytahne odpalovac
ty novy verze uz maj myslim elektrickou, jestlis nekde neco jen trochu spatne zapojil, mohla patrona dostat signal a ukazat ti, jaky to je pri bouracce

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Kontaktovat uživatele:
jsou ty sedačky manuální, ale je možné, že to byla ta patrona, ale byla to opravdu rána, jako kdyby mi někdo hodil do auta petarduKillca píše:nejsou ty sedacky elektricky?

díky všem za rady
- Risa525
- Klubové ID: 2231
přesně jak píšešDanny píše:připoutat se může normálně i když je to vystřelený ale ta "zásuvka" se přitáhne blíž k sedáku a ta bužírka co je na tom laknu se pokrčí/to je teda popis
/

-
- Kontaktovat uživatele:
prah byl opravdu citit a ta bužírka je opravdu pokrčená, takže jsem měl takovou simulovanou nehodurisa525tds píše:přesně jak píšešDanny píše:připoutat se může normálně i když je to vystřelený ale ta "zásuvka" se přitáhne blíž k sedáku a ta bužírka co je na tom laknu se pokrčí/to je teda popis
/
a k tomu ještě pokud se přiblížíš k tomu přepínači tak bys měl cítit prach(bez prdele
)mně smrdel vystřelenej předpínač ze sedaček co jsem koupil a ty byly bůchvíkde jak dlouho-smrad jako od patrony!

- Risa525
- Klubové ID: 2231
asi nedá-je tam docela silné ocelové lanko...na E39ku se pohybuje okolo 1000-1500.....tak sežen celej,pro bezpečí udělej maxbalda88 píše:prah byl opravdu citit a ta bužírka je opravdu pokrčená, takže jsem měl takovou simulovanou nehodurisa525tds píše:přesně jak píšešDanny píše:připoutat se může normálně i když je to vystřelený ale ta "zásuvka" se přitáhne blíž k sedáku a ta bužírka co je na tom laknu se pokrčí/to je teda popis
/
a k tomu ještě pokud se přiblížíš k tomu přepínači tak bys měl cítit prach(bez prdele
)mně smrdel vystřelenej předpínač ze sedaček co jsem koupil a ty byly bůchvíkde jak dlouho-smrad jako od patrony!
dá se ta bužírka nějak zase natáhnout?