cuzz a jak je to když mám e39 na DO(pica tvar), ale DO občas funguje a občas ne-e respektive spíš ne. Chtěl bych aby mi fungovala myslim si že je v hajzlu baterka a možná někde nějakej kontakt u tlačítek zoxydovanej....Ten klič nebyl dlouho používanej.origo klíč u BMW by mě stál něco kolem 4k.Je nějaká levnější varianta?
Nejlevnější varianta je vyměnit baterii v klíčku, cca 90 Kč plus případná práce (nevím, jestli u všech, ale ty baterky tam bývají naletované). Klíč je lepený...
a tam se dá dát nějaká obyč nebo nějaká speciální baterka pač by se měla dobíjet ne? Co se týče letování tak to je v poho...ale rozlepení toho klíčku abych si ho úplně nerozmr...al máš nějakej fígl? Nebo to děláš ty? Pokud jo odkud si?
Teď zrovna to řešil Killca s Miguelem, jsme všichni z Prahy. Je tam spešl baterka, ale myslím, že se dávalo víc typů, takže je dobrý ten klíč rozloupnout a mrknout, co tam je. Měl by to být typ VL2020...
dik moc baterku sem viděl asi za 240,- a nějaká finta na to rozlousknutí? Někde sem četl že to musel rozřeat odlamovákem ale pak to slepení asi nic moc ne?
Kdyby se ti povedlo nějak zničit to pouzdro, sá se sehnat samotné i s planžetou klíče (jen přehodíš elektroniku) za cca 350 Kč. Kdybys ho náhodou potřeboval, stačí se mi ozvat.
Nechci předbíhat, ale v brzké době bych teoreticky mohl umět i udělat čip imobilizéru do klíče. Zařízení i čipy mám, ale musím získat cvik, abych někomu neznepojízdnil auto. Vyndat EWS a napíchnout ho je nutností...