Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Setrvačník
Tak jak se to vezme.Co ti to dělá?Klepe se ti auto?To mi dělalo taky,při pomyšlení na setrvák za 20k jsem to risknul a dal starší,bohužel to dělá pořád,sice míň ale pořád
.A po týdnu co jsem to celé udělal se na Aukru objevil fungl setrvák za 9000tis,njn,hold štěstí
...
Setrvák je spotřební věc jako káždá jiná,třeba čepy - dáváš na auto starší?Je to blbost,když seženeš dobrej starší tak může být dobrej třeba 10tis km a můžeš znova...Já už bych do toho nešel.

Setrvák je spotřební věc jako káždá jiná,třeba čepy - dáváš na auto starší?Je to blbost,když seženeš dobrej starší tak může být dobrej třeba 10tis km a můžeš znova...Já už bych do toho nešel.
-
- Kontaktovat uživatele:
napiš do http://www.haspa.cz maj tam spojky za super ceny, sada spojka na M50B25 (325i E36) vyjde na cca 13100 včetně DPH +-nejakej drobák
budu ji tam kupovat jinak je to spojka od LUKa a je to komplet setrvák + sada spojky (předpokladam že ložisko přítlačák lamela)

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak haspa.cz tam jsem objednával já a všem to tu od té doby radím mají nejlepší ceny! A jetej bych už po zkušenostech nekupoval...
Hlavně nekupuj setrvák od toho šmelinářa jeep-dily.cz prodává myslím aji na aukru a zde snad má taky účet. Do telefonu řečeno 100% stav a to co přišlo raději nekomentuju... Buď ten borec se absolutně nevyzná v dílech a nepozná co je OK a co KO nebo to na lidi zkouší...
Prachy sice vrátil ale trvalo to skoro měsíc...
Hlavně nekupuj setrvák od toho šmelinářa jeep-dily.cz prodává myslím aji na aukru a zde snad má taky účet. Do telefonu řečeno 100% stav a to co přišlo raději nekomentuju... Buď ten borec se absolutně nevyzná v dílech a nepozná co je OK a co KO nebo to na lidi zkouší...

Mne ty ceny na Haspa.cz neprijdou zas az tak perfektni.
Zkusil jsem se cvicne mrknout na tu 4 dilnou spojk. sadu na E36 325i,jak tady nekdo uvadel za 13100kc vc. DPH,ja bych umel 4 dilnou sadu od Valea 835004 (MOC s DPH 21301kc) za 11203kc.
Jinak s tim,ze maji v Haspu 4dil. sadu od LUKu na 325i je to nejaky divny,vubec nemuzu najit cislo dilu od LUK pro 4dil. sadu,tak nevim.
Zkusil jsem se cvicne mrknout na tu 4 dilnou spojk. sadu na E36 325i,jak tady nekdo uvadel za 13100kc vc. DPH,ja bych umel 4 dilnou sadu od Valea 835004 (MOC s DPH 21301kc) za 11203kc.
Jinak s tim,ze maji v Haspu 4dil. sadu od LUKu na 325i je to nejaky divny,vubec nemuzu najit cislo dilu od LUK pro 4dil. sadu,tak nevim.
-
- Kontaktovat uživatele:
neni to 4 dílná sada je to zvlášť setrvačník+3 dílná sada tady je co mi napsal na dotaz na spojku
Dobrý den,
orig.díly výrobce LUK.
pro 325i
setrvačník 415001711 cena 9717,- + sada spojky 623026806 cena 3399,-
pro 328i
setrvačník 415005010 cena 9717,- + sada spojky 624206500 cena 3849,-
tyto ceny jsou uvedeny včetně DPH
Dobrý den,
orig.díly výrobce LUK.
pro 325i
setrvačník 415001711 cena 9717,- + sada spojky 623026806 cena 3399,-
pro 328i
setrvačník 415005010 cena 9717,- + sada spojky 624206500 cena 3849,-
tyto ceny jsou uvedeny včetně DPH
JJ tak to sedi setrv.+spojk. sada,myslel jsem,ze spatne hledam.
Od nas jezdi vetsina zakazniku na Valeu a kdyz se divam do karet zakaznikum,kterym jsme 4 dilne sady delali,tak nekteri maji najeto za posledni 4 roky 110-140tis.km a bez problemu jezdi,coz si myslim,ze za tu dobu nez to na nasich 36tkach nalitame,tak driv zreznou.
Nedokazu rict jestli ma kratsi zivotnost nebo ne(domnenka je celkem k nicemu),na servisu,kde jsme za posledni rok udelali kolem 45 spojek vcetne sanitnich vozidel,jsme nemeli jediny problem.
Jinak u te spojky na 325i M50,kdyz by nekdo nepospichal na dodani -cca 6 pracovnich dni,tak by byla cena 10420kc.

Od nas jezdi vetsina zakazniku na Valeu a kdyz se divam do karet zakaznikum,kterym jsme 4 dilne sady delali,tak nekteri maji najeto za posledni 4 roky 110-140tis.km a bez problemu jezdi,coz si myslim,ze za tu dobu nez to na nasich 36tkach nalitame,tak driv zreznou.
Nedokazu rict jestli ma kratsi zivotnost nebo ne(domnenka je celkem k nicemu),na servisu,kde jsme za posledni rok udelali kolem 45 spojek vcetne sanitnich vozidel,jsme nemeli jediny problem.
Jinak u te spojky na 325i M50,kdyz by nekdo nepospichal na dodani -cca 6 pracovnich dni,tak by byla cena 10420kc.
Addict píše:JJ tak to sedi setrv.+spojk. sada,myslel jsem,ze spatne hledam.![]()
A to je cena za LUK nebo Valeo? Já věřím spíš LUKu, protože dobře vím, že Valeo jedou na cenu a s kvalitou si hlavu moc nelámou. Vím to a nehci to tady pitvat, jen znám lidi s managementu českého Valea a vím jak ta firma funguje. O LUKu nevím nic, proto - co hlava neví zas tolik nebolí...

-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Moje osobní zkušenost: Spojky Sachs nemají tak stálou kvalitu jako VALEO, ale mají tloušťku obložení srovnatelnou s originálem. Valeo po půl roce používání na mém autě mělo o 2mm na síle méně než originál po 40t km.
Za den sundavat převodovku šestiválce (dost náročné) třikrát proto, abych zjistil, že je zkřivený přítlačák vinou špatného setrváku nikomu nepřeju... Já to dělal dva dny a fyzicky mě to odrovnalo...
Za den sundavat převodovku šestiválce (dost náročné) třikrát proto, abych zjistil, že je zkřivený přítlačák vinou špatného setrváku nikomu nepřeju... Já to dělal dva dny a fyzicky mě to odrovnalo...
Když už jsme u toho... uměl by někdo levnejš setrvák na E36 316i? M43 r.v. 1994. Poptáno u http://www.haspa.cz a tam to prej nemaj
Thx