Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39 nenastartovalo

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
arapah

#1 Příspěvek od arapah »

Zdravím všechny :( Tak jse mi stala příhoda ,co jse přihodila zřejmě hodně lidem.

Dnes jsme s manželkou jezdily po doktorech a ona jela zaparkovat po chvíli mi přišla sdělit radostnou novinu že to nestartuje a že v tom jen cvaká.polilo mě horko a jen sem se utěšoval že to bude baterka a zkusil jsem nastartovat a pak už to ani necvaklo.
zamykání dalkou fungovalo i vše ostatní
Naštěstí jsem vezl nabitou 75A baterii do druhýho auta a zkusil jí vyměnit.
Byla vybitá a motor startoval jak o život ale nechytil.
Čerpadlo jsem slyšel,ale zdálo se mi že to startuje nějak bez štávy...že by immo.?Taky kvuli nečitelným pixelum jsme nedělali reset oil inspection a říkám si že i možná tím,protože svítily i když špatně ale trochu ano červeně a podle obrysu napisu i náhradní program tam blikal.
Pospíchal jsem i do práce tak sem to odložil na druhý den a použil MHD(šílený).....po příchdu z práce surfování až do noci...co to asi je?
Druhý den jsem si vzal i druhý klíče a zavolal kámošovi(taky E39 528)
a že se na to mrknem vezmu ten druhej klíč..cvaknu a motor běžel....sláva ..jsem si odfrk
pak jsem zkusil nastartovat ještě tim prvním klíčem a taky fungoval...no tak to jsem blázen že by se vybil i klíč?No ale Bávo mi stojí u baráku a mě odpadlo trochu starostí. :)

Toto téma patří do sekce Servis - 5er, zde bylo uzamčeno, viz Pravidla
MOD (Francis)
Odpovědět